Antena Meniu Search
x

Anchetă la spitalul Bagdasar Arseni, după moartea Georgianei Maxim

Vezi și

E anchetă la spitalul Bagdasar Arseni, unde o tânără s-a stins după o operaţie de rutină, infectată cu doi germeni nocivi. Clinica refuză să ofere un punct de vedere despre moartea Georgianei Maxim.

-Mi-am pus speranţe pentru spital, că am zis că e cel mai bun spital din ţară. Şi, uite, cum a fost pentru mine acest spital.

Sunt remuşcările unei mame, care a fost vreme de 40 de ani asistentă medicală.  A plecat din Oneşti, cu mare încredere, că, în Capitală, e cel mai bine pentru ca fiica ei, Georgiana, să facă operaţia pentru hernie de disc cervicală. Însă, problemele au apărut din prima clipă. 

Iar când au venit analizele, mamei i s-a spus că are doar o singură bacterie intraspitalicească în corp, nu două, aşa cum a aratăt chiar biletul de externare. 

Pe acelaşi subiect

-În final, a murit! A murit! De acest stafiloc! 

Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti anunţă că e anchetă la Spital. Cu toate acestea, cei de la Bagdasar-Arseni au transmis reporterilor Gazetei Sporturilor că, în ultimele trei luni, au identificat doar doi germeni intraspitaliceşti. În timp ce DSP vorbeşte despre cinci bacterii. Identificate în acelaşi spital, pentru aceeaşi perioadă. 

La acelaşi spital, anul trecut, medicii au încercat să spună că bacteriile luate de pilotul Marian Cojocaru sunt din apa murdară a lacului în care s-a prăbuşit cu paramotorul. Apoi, au fost forţaţi de minister să recunoască. Erau din spital. 

Familia Cojocaru are fotografii din acea perioadă. Marian era într-o cameră în care soţia lui se vedea nevoită în fiecare zi să spele pereţii murdari. Deşi li se spunea că aceea este o cameră... septică! 

Pentru părinţii tinerilor morţi în Colectiv, revolta e şi mai mare. Nu s-a schimbat nimic faţă de momentul în care copiii lor au plecat cu infecţii, din spitalele româneşti. 

-Toţi indivizii care azi se dau intelectuali, mari profesori universitari, ar trebui să răspundă penal, pentru că din cauza lor sistemul este în halul în care este. 

-După ce l-au examinat, au spus că a ajuns prea târziu, dar că o să facă tot ce e posibil ca să-l salveze. Din păcate n-au putut pentru că au descoperit în sânge trei bacterii intraspitaliceşti, luate din România. 

Mama Georgianei Maxim, tânăra care la 36 de ani era manager de succes şi ducea o viaţă sănătoasă, aşteaptă şi ea răspunsuri.

La doar o zi după prima operaţie, Georgiana a trecut prin alta, pentru un hematom postoperator. Familia povesteşte că, din acel moment, a paralizat complet. A urmat şi o a treia intervenţie. Iar, cu o zi înainte de a muri, a aflat că are o sângerare craniană masivă. S-a stins pe 26 ianuarie, în cea de 53-a zi de spitalizare. 

Chiar şi atunci când îi făcea masaj, Georgiana.... zâmbea. Sunt ultimele amintiri cu ea în viaţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Anchetă la spitalul Bagdasar Arseni, după moartea Georgianei Maxim