Antena Meniu Search
x

Parchetul militar, anchetă în legătură cu TAB-ul implicat într-un accident la Galaţi

Accident neobişnuit pe o şosea din judeţul Galaţi! Un TAB al Armatei Române a spulberat totul în cale după ce, într-o curbă, blindatul ar fi rămas fără frâne. A ieşit de pe carosabil şi a rămas suspendat pe un parapet.

de Redactia Observator

la 27.09.2019, 20:15

Vezi și

Accident neobişnuit pe o şosea din judeţul Galaţi! Un TAB al Armatei Române a spulberat totul în cale după ce, într-o curbă, blindatul ar fi rămas fără frâne. A ieşit de pe carosabil şi a rămas suspendat pe un parapet. Trei militari au fost răniţi. Proprietara casei în faţa căreia a avut loc accidentul face mărturii teribile. Spune că şase oameni au murit din cauza unei curbe extrem de periculoase, unde şoferii ajung cu viteză. 

Mai multe vehicule blindate plecaseră dimineaţă din poligonul militar Smârdan şi se îndreptau către Focşani când, într-o curbă, s-a produs dezastrul. 

Din cauza apei de pe şosea, un TAB a derapat violent, a distrus mai mulţi stâlpi de protecţie şi a rămas blocat pe marginea drumului. Puţin a lipsit ca blindatul de peste 20 de tone să ajungă în curtea unei femei din localitatea gălăţeană Slobozia Conachi. 

Un vecin spune că "eram în grădină, acolo, şi am auzit odată zgomot! M-au lăsat picioarele şi am căzut jos de frică". 

Aceeaşi curbă este cunoscută pentru numărul mare de accidente. În ultimii ani, aici au murit şase oameni. 

Proprietara casei în faţa căreia au avut loc tragediile a construit chiar un parapet metalic, pentru a-şi apăra viaţa. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şoferul ar fi sărit din vehicul chiar înainte de impact, ca să se salveze.

În total, trei militari au fost răniţi în accident, iar unul dintre ei, un subofiţer în vârstă de 38 de ani, s-a lovit la cap şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Un echipaj SMURD l-a dus de urgenţă la spital.

O macara de 30 de tone a fost chemată pentru a ridica TAB-ul, iar operaţiunea va necesita întreruperea iluminatului public.  

Cazul a fost preluat de Parchetul Militar, care va stabili cui aparţine vina şi cine trebuie să acopere pagubele. 

În urmă cu doi ani, chiar în oraşul Galaţi, o şenilată a Armatei a făcut ravagii, după ce a intrat pe un trotuar şi a dărâmat un stâlp de iluminat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Parchetul militar, anchetă în legătură cu TAB-ul implicat într-un accident la Galaţi