Antena Meniu Search
x

Video Petreceri de nuntă fără dans, asta i-ar putea aștepta pe mirii care vor să-și lege destinele anul acesta

La nuntă, ca la bibliotecă! Petrecerile de căsătorie din acest an ar putea să se desfăşoare fără dans. Aşa sună una dintre propunerile reprezentanţilor industriei nunţilor, disperaţi că nu vor putea organiza evenimente în interior nici anul acesta. Răspunsul autorităţilor este aşteptat de mii de tineri care vor să îşi unească destinele.

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 25.02.2021, 22:11

Vezi și
  • Un sfert dintre cei care activau în industria nunţilor au dat faliment.
  • Interzicerea dansului nu va convinge mulți miri să îşi planifice petrecerea în România.

Au dansat la toate nunţile la care au fost şi fix la a lor s-ar putea să fie obligaţi să nu o facă. Anne şi viitorul ei soţ sunt în situaţia în care se gândesc să îşi amâne din nou petrecerea de după căsătorie dacă li se va impune să stea cuminţi.

Anne Marie, viitoare mireasă: ”O dată fac nunta. Nu vreau să o fac nici fără dans, nici cu teste, nici cu măşti, mi-aş dori o nuntă ca în poveşti. La noi, muzica, pur şi simplu nu poţi să nu te ridici de la masă când auzi muzica”.

Aşa că, ia acum în calcul inclusiv să organizeze petrecerea în străinătate, în ţări care nu au restricţii atât de dure.

Anne Marie, viitoare mireasă: ”M-am gândit să îmi iau familia şi prietenii apropiaţi şi să plecăm într-un loc exotic, în Maldive, spre exemplu”.

Mirii iau în calcul varianta unei nunți restrânse în străinătate

Varianta petrecerilor fără dans a fost discutată de organizatorii de nunţi cu prefectul Capitalei. Disperaţi că şi anul acesta nu se vor putea desfăşura evenimente, au încercat să convingă autorităţile să fie de acord cu nunţile în funcţie şi de numărul de cazuri din localitatea respectivă.

Alin Caraman, reprezentant furnizor nunți: ”Un anumit număr de persoane până în 1,5. Între 1,5 şi 3, iar peste 3 în aer liber. Inclusiv ar putea fi nunţi fără dans. Trebuie să le dai acestor tineri o portiţă şi să respecte regulile, dar ca să le respecte, trebuie întâi create aceste reguli”.

Organizatorii de evenimente spun că astfel de imagini nu vom mai vedea prea curând, iar interzicerea dansului nu va convinge mirii să îşi planifice petrecerea.

Amalia Petreanu, organizator nunți: ”Petrecerea în sine înseamnă şi dans. Nu o mai putem numi petrecere. Au înţeles cu limitarea orelor, cu numărul de persoane, cu exterior, nu interior, dar să le interzici şi să se distreze la o petrecere, nu vom avea succes”.

Industria evenimentelor, în colaps

Un sfert dintre cei care activau în industria nunţilor au dat faliment, iar mulţi alţii îi vor urma dacă nu se vor organiza astfel de evenimente nici în 2021. 

Astfel, cuplurile care şi-au amânat nunta s-ar putea să nu mai aibă cu cine să şi-o organizeze.

Ana Haralambie, organizator târg de nunţi: ”Rochii de mireasă, costume, verighete, foto, video, makeup, saloane, momente speciale, vorbim de sonorizări, lumini, vorbim de serviciile de dulciri, candy bar şi torturi. Sunt într-un colaps de nedescris”.

Peste 200.000 de cupluri aşteaptă un răspuns din partea autorităţilor ca să ştie dacă îşi vor organiza nunta anul acest sau nu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Petreceri de nuntă fără dans, asta i-ar putea aștepta pe mirii care vor să-și lege destinele anul acesta