Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Angajata unei bănci din Brăila la spital, după ce un client cu buletinul expirat a vandalizat sediul băncii

Angajata unei bănci din Brăila a ajuns la spital, după ce un client cu buletinul expirat a vandalizat sediul băncii. Acesta a lovit-o pe femeie, care a refuzat să îi dea bani din cont pentru că nu avea un act de identitate valabil.

de Cosmin Stăniloiu

la 18.02.2020 , 15:10

  • Jaful a avut loc pe Calea Călărașilor.
  • Unul dintre angajați a fost răniți.

Angajata unei bănci din Brăila a ajuns la spital, după ce un client cu buletinul expirat a vandalizat sediul băncii. Acesta a lovit-o pe femeie, care a refuzat să îi dea bani din cont pentru că nu avea un act de identitate valabil.

Un tânăr a intrat în incinta unei bănci de pe Calea Călărașilor, în Brăila, și a provocat distrugeri, alegându-se cu dosar penal. El a intrat în incinta băncii și a cerut să scoată bani din contul lui. Numai că nu avea niciun act de identitate valabil, buletinul prezentat fiind expirat.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în timpul incidentului, una dintre angajatele băncii ar fi fost agresată. După cum au transmis polițiștii, în cauză se fac cercetări și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Față de tânărul în cauză a fost luată măsura internării medicale într-un spital de psihiatrie.

Angajata unei bănci din Brăila, la spital
Vezi și

Banca în sucursala căreia s-a produs incidentul a emis un comunicat: "La una dintre agenţiile BT din Brăila a avut loc un incident azi, generat de un client recalcitrant, care a solicitat ridicarea de bani din contul său, cu toate că avea actul de identitate expirat. Angajaţii băncii i-au explicat motivul pentru care acest lucru nu este posibil, iar clientul a devenit violent verbal şi fizic.

Unul dintre angajaţii din front office a fost rănit şi este la spital, având nevoie de îngrijiri medicale.  Clientul a provocat, de asemenea, daune materiale în cadrul sediului băncii. Echipa băncii a procedat conform pregătirii pentru astfel de situaţii. Banca Transilvania acordă suport autorităţilor care se ocupă de investigaţii şi a întaintat plângere penală." 

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Angajata unei bănci din Brăila la spital, după ce un client cu buletinul expirat a vandalizat sediul băncii