Antena Meniu Search
x

Antrenament cu Horia Tecău. Sportivul a jucat tenis alături de două sute de copii, la Pitești

Antrenament cu Horia Tecău. Sportivul a jucat tenis alături de două sute de copii, la Pitești.

Vezi și

Şi mergem la alţi copii cuminţi, care, tot în dar de la Moş Nicolae, au avut şansa să schimbe câteva mingi cu nimeni altul decât Horia Tecău, unul dintre cei mai buni tenismeni români. E deja tradiţie ca în cadrul evenimentului "Kid's Day", marele sportiv să îndeplinească prichindeilor cel mai mare vis: acela de a juca un meci. cu el.

O sală de sport din Piteşti. Acesta a fost locul în care, anul acesta, Horia Tecău a făcut o mare bucurie puştilor pasionaţi de tenis şi i-a invitat alături de el, în teren. 

Horia Tecău: "Sunt foarte mulţi copii care vin la tenis, prin acţiuni de genul acesta încercăm să încurajăm şi mai mulţi, nu numai să vină la tenis, dar să şi rămână, ştiu că multor părinţi le place tenisul şi îi îndrumă către acest sport, dar e important să şi rămână, să continue activitatea."

Evenimentul este o tradiţie de Moş Nicolae. Anul acesta, nu mai puţin de 200 de copii cu vârste între 5 şi 12 ani au venit special să-l întâlnească pe celebrul tenismen. 

Radu Barbu, organizatorul evenimentului: "Organizăm împreună cu Horia Tecău acest eveniment pentru cei mici, pentru Moş Nicolae, facem asta în special pentru ei şi ne bucurăm că au venit în număr foarte mare."

Cel mai emoţionat a fost de departe, Horia, care, după ropotele de aplauze cu care a fost primit, a oferit sute de autografe pe mingi de tenis, dar şi pe cartea sa autobiografică, pe care a oferit-o cadou fiecărui micuţ în parte.

Horia Tecău: Dacă mă uit în urmă, de fiecare dată am luat deciziile cele mai importante ca să îmi continui activitatea, în modul în care am vrut şi poate par aşa sacrificii, dar până la urmă le-am făcut cu plăcere, iar când ajungi să trăieşti experienţe cum am trăit şi în acest an, toate lucrurile pe care le-am făcut se aşează.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Antrenament cu Horia Tecău. Sportivul a jucat tenis alături de două sute de copii, la Pitești