Antena Meniu Search
x

Antrenamentul delfinilor Chin Chin si Ni Ni

Sa antrenezi un delfin pentru spectacol nu e chiar o treaba usoara. Pe langa tehnica, reguli stricte si pasiune, e nevoie si de o legatura speciala intre om si animal

Vezi și

Reporterii Observator au intrat in culisele Delfinariului din Constanta, pentru a va dezvalui care este povestea, dar mai ales, secretul unui spectacol de neuitat.

Pana la giumbuslucurile din bazin, e insa cale lunga. Antrenamentele dinainte de spectacol incep ceva mai greu. Cu incalzirea. Chin Chin si Ni Ni se apropie lenesi de antrenorii care-i asteapta cu gustarea lor preferata. Peste proapat. Incet incet capata elan. Ni Ni e primul care prinde energie si-si arata talentele in fata camerei de filmat. Apoi, vine sa-si ia premiul, Chan Chan ii urmeaza exemplul.

Usor, usor antrenamentele avanseaza, ca sa se dea in spectacol, Chan Chan ii cere antrenorului in avans. recompensa. "Totul in antrenament se bazeaza pe joaca. Noi stim ce le place, stiu ce vor de la noi si ca totul sa vina din placere. Fara atasament, efectiv, nu ar exista nimic. Ei sunt copiii nostri". Iar "copiii" lor se bucura de adevaratii copii. Imediat ce delfinii au prins energie, se umple sala.

In miez de vara, Chin Chin si Ni Ni sunt vedete pe litoral. Au si cate trei spectacole pe zi si de fiecare data, tribuna e plina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Antrenamentul delfinilor Chin Chin si Ni Ni