Antena Meniu Search
x

ANUNȚ de ultimă oră! Posturile de manageri la SPITALELE ce ţin de Primăria Capitalei vor fi scoase la concurs

Posturile de manageri la spitatele ce țin de Primăria Capitatei vor fi scoase la concurs luna viitoare.

Posturile de manageri la spitatele ce țin de Primăria Capitatei vor fi scoase la concurs luna viitoare, noii şefi ai acestora urmând să fie cunoscuţi până la Crăciun.

Anunțul a fost făcut de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Gabriela Firea a explicat că, din cele 19 spitale subordonate Primăriei Capitalei, în cinci unităţi medicale managerii au mandate interimare, iar pentru alte 13 spitale,  contractele managerilor expiră. Un singur spital are un manager care a luat concursul pe post în urmă cu un an şi jumătate.

'Practic, luna viitoare, la aceste concursuri se va putea prezenta oricine se consideră pregătit să preia un spital. (...) Probabil, vor fi la toate spitalele mulţi candidaţi. Comisiile sunt formate, potrivit legislaţiei, din reprezentanţi ai acestui domeniu. Sper să fie interviuri profesioniste şi proiectele de bună calitate. Cred că în jur de Crăciun vom avea manageri titularizaţi la toatele spitalele Primăriei Generale', a spus primarul general, la Deva.

Ea a menţionat că bugetul alocat de Primăria Capitalei pentru dotarea spitalelor din subordine a fost de 95 de milioane de euro, cel mai mare după anul 1989.

Gabriela Firea a fost prezentă joi, la Deva, unde a semnat un acord de parteneriat cu Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara în vederea desfăşurării în comun a mai multor acţiuni culturale, în timpul anului viitor, cu ocazia Centenarului Marii Uniri de la 1918.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » ANUNȚ de ultimă oră! Posturile de manageri la SPITALELE ce ţin de Primăria Capitalei vor fi scoase la concurs