Antena Meniu Search
x

Un director al Apa Nova a băut apă de la robinet, pentru a demonstra că este bună. Ministrul Sănătăţii recomandă prudenţă

Aşa spun analizele de laborator ale Apa Nova, dar şi ministrul sănătăţii. Chiar şi aşa, Sorina Pintea recomandă prudenţă când vine vorba de a bea apă de la robinet.

Vezi și

Aşa spun analizele de laborator ale Apa Nova, dar şi ministrul sănătăţii. Chiar şi aşa, Sorina Pintea recomandă prudenţă când vine vorba de a bea apă de la robinet. Între timp, Corpul de Control al Primăriei Generale va verifica ce s-a întâmplat în ultimele zile cu apa furnizată în sectoarele 5 şi 6 ale Capitalei.

Angajaţii Apa Nova au mărit frecvenţa analizelor apei distribuite către populaţie. Iar de dimineaţă, rezultatele indicau că nivelul clorului este în limite legale, iar apa poate fi folosită pentru băut, spălat sau gătit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şi, ca să demonstreze încrederea pe care o are în rezultatele analizelor, directorul adjunct al companiei de apă a băut un pahar de la robinet.

Reacţia ApaNova vine după ce timp de trei zile oamenii din sectoarele 5 şi 6 ale Capitalei s-au plâns de mirosul puternic de clor pe care îl simt ori de câte ori dau drumul la apă.

Apa Nova a explicat existenţa unei cantităţi mai mari de clor în reţeaua de alimentare prin faptul că - în ultima perioadă - depunerile de gheaţă şi zăpadă s-au topit brusc iar impurităţile au ajuns până la staţiile de tratare.

Reprezentanții companiei de apă spun că mirosul de clor reclamat de consumatori va dispărea treptat. Între timp, primarul general al Bucureştiului a trimis corpul de control să verifice ce s-a întâmplat la Apa Nova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un director al Apa Nova a băut apă de la robinet, pentru a demonstra că este bună. Ministrul Sănătăţii recomandă prudenţă