Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Apel DISPERAT pe Facebook pentru un român abandonat la morgă: 'Ajutaţi-ne să ne aducem tatăl acasă'

Un român aflat la muncă în Italia, şi-a pierdut viaţa la numai 34 de ani, iar trupul său a rămas abandonat la morgă pentru că familia sa nu are bani pentru a-l aduce acasă. Mai mult, bărbatul este tatăl a două fetiţe foarte bolnave, mama neavând nicio posibilitate financiară pentru a le creşte.

de Redactia Observator

la 14.09.2017 , 10:51

Un român aflat la muncă în Italia, şi-a pierdut viaţa la numai 34 de ani, iar trupul său a rămas abandonat la morgă pentru că familia sa nu are bani pentru a-l aduce acasă.

Mai mult, bărbatul este tatăl a două fetiţe foarte bolnave, mama neavând nicio posibilitate financiară pentru a le creşte.

Florin Băiceanu a murit pe 12 septembrie. Sâmbătă seara căzuse pe scările casei în care locuia și se lovise grav la cap. A fost dus de urgență la spitalul din Grosetto, dar ieri, la spitalul din Siena unde fusese transferat, Florin a murit.

Articolul continuă după reclamă

Familia are nevoie de minim 2.500 de euro pentru a-l duce pe Florin acasă, la Flămânzi, iar suma este mult peste posibilitățile familiei. De aceea, soția, cu cele două fetițe de 9 luni și 6 ani alături, a lansat un apel disperat către toți cei care îi înțeleg durerea: „Ajutați-mă să-mi aduc tatăl fetițelor mele acasă!”.

Pe acelaşi subiect

Pentru toți cei care vor să o ajute, femeia a pus la dispoziţiei numărul ei de telefon: 0040 753 376 24 27.

De asemenea, s-a deschis un cont bancar în care se pot face donații:

Cont în lei - RO36RNCB0045152411200001;

Cont în euro - RO09RNCB0045152411200002.

Conturile au fost deschise la Banca BCR, filiala Flămânzi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Apel DISPERAT pe Facebook pentru un român abandonat la morgă: 'Ajutaţi-ne să ne aducem tatăl acasă'