Antena Meniu Search
x

TULBURĂTOR! Ioan Craiu, românul ucis de piesa unui utilaj în Italia, trăia o frumoasă poveste de dragoste și urma să devină TĂTIC peste doar câteva săptămâni (FOTO)

Nemțeanul Ioan Craiu a avut parte de o moarte fulgerătoare, în urma unui accident de muncă la oțelăria NLMK  din Vallese di Oppean, provincia Verona, la care lucra.

Nemțeanul Ioan Craiu a avut parte de o moarte fulgerătoare, în urma unui accident de muncă la oțelăria NLMK  din Vallese di Oppean, provincia Verona, la care lucra.

Românul, originar din comuna Răucești, județul Neamț, a murit pe data de 9 septembrie, după ce în timpul unei manevre de ridicare a capacului unui cuptor, utilajul de ridicare a cedat pe neașteptate, iar Ioan a fost lovit mortal în zona capului de un cârlig.

Trăia o frumoasă poveste de dragoste

Pe acelaşi subiect

Ioan a lăsat în urmă o soție de 22 de ani, care urmează să nască primul copil al cuplului, peste doar câteva săptămâni.

Cei doi trăiau o frumoasă poveste de dragoste, ei postând pe Facebook numeroase dovezi ale iubirii pe care și-o purtau unul altuia.

Ioan era extrem de încântat că va deveni tată și nu de multe ori s-a fotografiat cu mâna pe burtica soției sale.

Grevă în Italia, în memoria lui Ioan

După moartea românului, sindicatele din fabrică au anunțat declanșarea unei greve.

Astfel, sindicatele Fim, Fiom și Uilm au declarat pentru joi, 14 septembrie, grevă de 8 ore în toate companiile siderurgice din provincie, potrivit tgverona.it.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » TULBURĂTOR! Ioan Craiu, românul ucis de piesa unui utilaj în Italia, trăia o frumoasă poveste de dragoste și urma să devină TĂTIC peste doar câteva săptămâni (FOTO)