Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Apel impresionant pentru salvarea unei tinere mame: "Are doi copii frumoşi şi sănătoşi, şi este în durere...are cancer"

Nevena Cercel, o tânãrã din Vaslui, mamã a doi copii mici, de 5 ani şi respectiv şase luni, a fost diagnosticatã în urmã cu câteva luni cu o boală nemiloasă. 

de Redactia Observator

la 12.06.2018 , 12:09

Apel impresionant pentru salvarea unei tinere mame: "Are doi copii frumoşi şi sănătoşi, şi este în durere...are cancer" Apel impresionant pentru salvarea unei tinere mame: "Are doi copii frumoşi şi sănătoşi, şi este în durere...are cancer"

Nevena Cercel, o tânãrã din Vaslui, mamã a doi copii mici, de 5 ani şi respectiv şase luni, a fost diagnosticatã în urmã cu câteva luni cu o boală nemiloasă. 

Cu ajutorul familiei şi al prietenilor, aceasta a reuşit sã meargã în Turcia, acolo unde primeşte un tratament specific. Costurile sunt, însã, foarte mari.

O prietenã apropiatã a Nevenei a lansat o campanie de strângere de fonduri, suma adunată fiind însă insuficientă pentru operatie si tratamentul post chirurgical.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Toti cei care vor sã o ajute o pot face donând în conturile BRD RO58 BRDE 240S V713 0544 2400 (lei) si GB85 PRTC 0099 8500 0768 14 (euro), ambele sunt pe numele Nevena Cercel.

"Am slãbit mai mult pentru cã nu pot mânca"

De pe patul de spital, tânãra multumeste tuturor celor care au fãcut donatii si o sprijinã emotional, tinându-i la curent pe Facebook cu privire la starea sa de sãnãtate. “8 iunie – Am avut si eu o zi cu soare pentru trei-patru ore. Dar mã multumesc si cu atât. Am avut sãptãmâna asta control, am slãbit mai mult pentru cã nu pot mânca, asa cã mi-a mai adãugat doctorul iaurturi nutritive cu fibre la fiecare masã pierdutã, vreo 3/zi.

Asta între pauzele de la tratament: pastile greatã – 2/zi, pastile chimio – 5/zi, pastile cap – 2/zi, pastile de dureri – 2/zi, prafuri de reparare celularã – 6 plicuri/zi, pastile tampon pentru stomac – 4/zi, sedintã radioterapie – 10-15 min, cu pregãtire anterioarã de 1 orã, unguent local de 2 ori/zi. Durerile mai sunt. La fel si ameteli, greturi, dar le tin în frâu cât de bine pot. Am sotul cu mine, ceea ce mã încurajeazã, scotându-mã din rutina zilnicã. În fiecare sãptãmânã sunt controlatã la greutate, analize sânge, pentru verificarea parametrilor vitali si adãugare de suplimente. Medicul îmi recomanda plimbãri si mese dese zilnice, dar sincer încã nu reusesc. Poate în viitorul apropiat! Multã sãnãtate tuturor!”.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Ştiri sociale » Apel impresionant pentru salvarea unei tinere mame: "Are doi copii frumoşi şi sănătoşi, şi este în durere...are cancer"