PERICOL pe litoral! Aproape 300 de kg de carne neconformă au fost descoperite la două restaurante din Mamaia
Masa în oraş sau pe litoral se poate încheia însă şi cu o experienţă nefericită. La o terasă din Mamaia, inspectorii de la protecţia consumatorului au găsit aproape 200 de kilograme de carne fără etichetă. O parte era şi expirată, dar chiar şi aşa, urma să ajungă şi în farfuriile turiştilor. Când şi-a simţit afacerea în pericol, administratorul unităţii s-a automutilat de faţă cu toată lumea.
Masa în oraş sau pe litoral se poate încheia însă şi cu o experienţă nefericită. La o terasă din Mamaia, inspectorii de la protecţia consumatorului au găsit aproape 200 de kilograme de carne fără etichetă. O parte era şi expirată, dar chiar şi aşa, urma să ajungă şi în farfuriile turiştilor. Când şi-a simţit afacerea în pericol, administratorul unităţii s-a automutilat de faţă cu toată lumea.
Cu tricoul plin de sânge, bărbatul a arătat că a pus ameninţările în practică. S-a automutilat.
În schimb, cantitatea de carne găsită în neregulă la terasa bărbatului din satul de vacanţă din Mamaia i-a uimit pe comisari. Aproape 200 de kilograme de diverse sortimente de carne şi peşte erau depozitate neconform sau nu aveau etichete.
Şi la o altă terasă din Mamaia au fost găsite peste 90 de kilograme de carne de porc şi de pui expirate.
Până acum, mulţi turişti au simţit pe pielea lor neregulile din restaurante.
Unitatea administrată de bărbatul care s-a automutilat riscă acum o amendă mult mai mare decât cea dată în mod normal de inspectori. Una de până la 35.000 de lei pentru că, pe lângă ameninţări, unul dintre comisari a fost şi agresat verbal.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰