Antena Meniu Search
x

Aruncat în fântână de nepăsarea familiei

Un băiat de doi ani, dintr-un sat din Iaşi a murit înecat în fântâna de lângă casă. Plecase să ia apă, împreună cu o soră de numai cinci ani şi a căzut în puţ, printr-o spărtură. Părinţii erau plecaţi în sat.

Vezi și

Un băiat de doi ani, dintr-un sat din Iaşi a murit înecat în fântâna de lângă casă. Plecase să ia apă, împreună cu o soră de numai cinci ani şi a căzut în puţ, printr-o spărtură. Părinţii erau plecaţi în sat 

Este al treilea copil al familiei, care moare. Ceilalţi doi ar fi fost bolnavi. Tot satul este revoltat şi îi acuză pe părinţi că nu pun preţ pe viaţa copiilor.

Fiecare secundă se scurge greu, pe uliţa din satul Todirel. Toţi sunt cu ochii pe Bogdan, copilul de doi ani care tocmai a fost scos din fântână.

A fost scos la suprafaţă de un vecin, care a coborât în fântână, alertat de sora lui Bogdan.

Nici tatăl, nici mama nu erau acasă, când s-a întâmplat tragedia. Tatăl era la muncă, iar mama, până la primărie. Acasă au rămas trei copii, din cei ai şase ai familiei. Băiatul de doi ani şi încă două fete, de 5 şi 6 ani. Cei mici au plecat să scoată apă, aşa cum obişnuiau, din fântâna de la marginea satului.

Asistentul social ar fi încercat să-i ia pe copii, din familie, dar judecătorii s-au opus. Doar unul a ajuns în plasament. Iar fata cea mare, încă minoră, s-a mutat la iubit.

Eforturile medicilor au fost zadarnice. Băiatul s-a stins la spital. Poliţiştii fac acum anchetă. Părinţii ar putea fi cercetaţi pentru neglijenţă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Aruncat în fântână de nepăsarea familiei