Antena Meniu Search
x

Asasinul Maricicăi Hăhăianu, eliberat după patru ani

Moartea unei românce în Italia a şocat o lume întreagă! Maricica Hăhăianu a fost ucisă cu un pumn, într-o gară din Roma. Astăzi, după doar patru ani, lumea e din nou în şoc. Asasinul a fost lăsat liber

Vezi și

Moartea unei românce în Italia a şocat o lume întreagă! Maricica Hăhăianu a fost ucisă cu un pumn, într-o gară din Roma. Astăzi, după doar patru ani, lumea e din nou în şoc. Asasinul a fost lăsat liber

Soţul Maricicăi a vorbit în exclusivitate cu reporterii Observator. Spune că legea nu e dreaptă pentru românii din Italia. Ştie că sunt şanse puţine ca agresorul să se întoarcă după gratii, dar se va lupta până în ultima clipă. Pentru fiul lui care rămas fără mamă.

Soțul şi-a pierdut soţia. Un copil de şapte ani, mama. Pumnul lui Alessio Burtone le-a schimbat viaţa pentru totdeauna. Viaţa lui a fost alta doar patru ani. Atât a stat după gratii. Pentru o viaţă luată. Viaţa Maricicăi Hăhăianu. În urmă cu câteva zile a fost eliberat. Deşi procurorii au cerut 20 de ani de închisoare, a primit o pedeapsă de doar opt ani. Iar, acum, a fost înjumătăţită.

În ţara lui, italianul râdea. Prietenii îi aplaudau. Iar astăzi e un om liber. Pledoaria avocatului i-a convins pe judecători. Apărătorul le-a spus că Alessio Burtone e tânăr, prea tânăr şi merită o şansă nouă. Iar arestul la domiciliu l-ar reeduca.

Adrian Hăhăianu s-a întors acasă, la Râmnicu Sărat. În Peninsulă, nu-şi mai poate face un rost. Şi acum îi vin în minte imaginile din gară. Maricica a stat în agonie 15 minute. Timp în care zeci de oameni treceau pe lângă ea fără a se opri. Cu o indiferenţă care a şocat o lume întreagă. Târziu, cineva a chemat ambulanţa. Pentru el, anii s-au scurs între cimitir, muncă şi datoria de tată.

Pentru copil, a luptat şi Maricica. Era doar de câteva luni în Italia, când a fost ucisă. Lucra ca asistentă medicală.

Familia a făcut apel la decizia de eliberare. Alessio Brutone are voie să muncească la o sală de fitness, dar nu se poate întâlni cu persoane impulsive şi nu-şi poate petrece nopţile afară. La ora opt seara, trebuie să fie în casă. Timp de patru ani de zile. Dar, el îşi reface deja viaţa. Băieţelul din România va creşte fără fiinţa cea mai dragă lui: mama!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Asasinul Maricicăi Hăhăianu, eliberat după patru ani