Antena Meniu Search
x

O asistentă medicală din Slatina a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus în focarul de la Chirurgie

O asistentă medicală de la Spitalul din Slatina a murit, luni dimineață, după ce a fost infectată cu noul coronavirus în focarul de la Chirurgie.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 10.08.2020, 12:27

O asistentă medicală din Slatina a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus în focarul de la Chirurgie
O asistentă medicală din Slatina a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus în focarul de la Chirurgie - Hepta
  • Asistenta a fost internată la Slatina în 25 iulie, alături de alte colege, iar evoluţia sa părea una pozitivă.
  • Femeia se pensionase în luna martie, dar a decis să continue activitatea în SJu în baza unui contract pe perioadă determinată. 

Asistenta a fost confirmată pozitiv în urma testelor efectuate în focarul de la secţia Chirurgie, în care 12 persoane din rândul personalului au fost testate pozitiv. A fost internată la Slatina în 25 iulie, alături de alte colege, iar evoluţia sa părea una pozitivă, până în urmă cu câteva zile, când starea i s-a agravat, a fost transferată în ATI, unde a şi survenit decesul, în această dimineaţă. 

Femeia se pensionase în luna martie, dar a decis să continue activitatea în SJu în baza unui contract pe perioadă determinată. 

Aceasta suferea de hipertiroidism, hipertensiune arterială şi diabet. 

Potrivit Adevărul, colegii asistentei vorbesc, sub protecţia anonimatului, despre condiţiile în care au fost internaţi şi acuză că persoane asimptomatice au fost internate în saloane cu bolnavi cu tuse şi manifestări evidente ale COVID-19.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O asistentă medicală din Slatina a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus în focarul de la Chirurgie