Antena Meniu Search
x

O fată de 14 ani a fost atacată de urs, chiar în faţa blocului! Mergea spre şcoală, când animalul i-a ieşit în faţă

E întâmplarea şocantă prin care a trecut o fată de 14 ani. Mergea spre şcoală, când animalul i-a ieşit în faţă. La auzul ţipetelor, un vecin a sărit să o ajute.

Vezi și

E întâmplarea şocantă prin care a trecut o fată de 14 ani. Mergea spre şcoală, când animalul i-a ieşit în faţă. La auzul ţipetelor, un vecin a sărit să o ajute.

Fata era împreună cu cele două surori ale sale. Ca de obicei, au ieşit din bloc şi au plecat spre şcoală. Nici prin cap nu le-a trecut că, lângă tomberon, era un urs care cotrobăia prin gunoaie. Animalul a atacat-o pe adolescenta de 14 ani.

Scena a fost văzută de un vecin care tocmai îşi schimba o roată de la maşină. Omul a pus mâna pe levier şi a reuşit să gonească ursul. Numai că, în goana lui, animalul s-a repezit spre o mamă care îşi ducea copilul la şcoală.

De această dată, vecinul n-a mai avut ce face. S-a băgat între femeie, copil şi urs. Atât el, cât şi adolescenta rănită au fost transportaţi de urgenţă la spital.

Bărbatul de 39 de ani a fost doar zgâriat, însă adolescenta are o muşcătură la şoldul stâng. Ambii sunt acum în afara oricărui pericol, însă au rămas internaţi. Ursul este acum căutat de autorităţile din Făgăraş, care vor să îl alunge cât mai departe de oraş.

Nu e pentru prima dată când în zonă au loc astfel de incidente. Săptămâna trecută doi urşi au coborât la câteva blocuri din Braşov pentru a mânca din tomberoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » O fată de 14 ani a fost atacată de urs, chiar în faţa blocului! Mergea spre şcoală, când animalul i-a ieşit în faţă