Antena Meniu Search
x

Atacati cu sabii si topoare la o petrecere de majorat din Capitala

O petrecere de majorat a fost intrerupta in mod violent, azi-noapte, in zona Crangasi din Capitala. Sarbatorita si invitatii ei s-au trezit sub o ploaie de lovituri de sabii si topoare. Mai multi indivizi au intrat cu forta in local si s-au fi indreptat spre fratele fetei

Vezi și

Localul s-a transformat intr-un camp de lupta, la scurt timp dupa miezul noptii. Agresorii au intrat in restaurant inarmati cu sabii si topoare si au inceput sa loveasca in stanga si in dreapta. La un moment dat, s-au indreptat spre fratele sarbatoritei, pe care se pare ca il cunosteau.

“Eu l-am aparat pe fiul meu, au vrut sa-i dea cu sabia in cap”, povesteste tatal sarbatoritei.

Si nu a fost singurul ranit. Furia agresorilor, dar si loviturile armelor albe au fost simtite si de alti invitati, dar si de patronul localului, venit intr-un suflet sa vada ce se intampla. “Au venit unii rromi, au venit cu sabii, au nenorocit, au devastat localul, m-au batut si pe mine”, spune acesta.

In ciuda loviturilor, barbatul nu a plecat nicio secunda de la local. Ceilalti tineri raniti, insa, au fost transportati de urgenta la Spitalele Elias si Universitar.

Scandalul a inceput din senin, in toiul petrecerii. Invitatii nu au avut timp sa reactioneze sau sa se fereasca, angajatii fiind singurii care au reusit sa fuga si sa dea alarma. La fel au facut si agresorii. Politistii nu au mai gasit la fata locului decat victimele.

Scena violenta din local a fost surprinsa de doua camere de supraveghere, iar politistii spera ca imaginile ii vor ajuta sa-i prinda pe agresori. In plus, au deja si declaratiile tuturor invitatilor de la petrecere, pe care i-au audiat in cursul noptii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Atacati cu sabii si topoare la o petrecere de majorat din Capitala