Antena Meniu Search
x

Atentatorul de la Iasi voia sa demonstreze ca e mai destept decat Einstein!

Atentatorul de la Iasi ii socheaza pana si pe psihiatri. Barbatul care a incercat sa ucida zeci de studenti are o inteligenta iesita din comun. Este lucid, coerent si pare foarte sigur pe el.

Vezi și

In fata psihiatrilor, a dat o explicatie socanta pentru atentatul terorist pe care l-a pus la cale: voia sa demonstreze ca e mai destept decat Einstein.

A atras atentia lumii cu o bomba. Psihiatrilor le-a atras atentia cu o simpla conversatie. Patru medici au incercat sa-i intre in minte, dar cel mai tare i-a uimit inteligenta lui Oliver.

“Este inteligent, este instruit, pentru ca este la curent, este copilul noilor tehnologii informationale”, spune Florin Tudose, seful sectiei de psihiatrie a Spitalului Universitar.

Dar geniul i s-a pierdut in nebunie. A vrut sa arunce in aer zeci de studenti din Iasi. Un plan urzit in detaliu, in cocioaba lui saracacioasa din munti. Un atentat inspirat din filmele cu supereroi, in care el se regasea.

Pentru atentatul lui, are si o explicatie. Astazi, le-a spus psihiatrilor ca a descoperit o greseala in teoria relativitatii si a vrut doar sa-si faca ideea cunoscuta.

Este lucid si foarte jovial cu medicii. E obisnuit cu jocurile mintii. Dupa noua vizite la Spitalul de Psihiatrie Socola, stie deja la ce sa se astepte.

“Acest om este nevinovat, dar boala de care sufera il face sa aiba un astfel de comportament”, mai spune Florin Tudose.

Un comportament care ar fi putut sa arunce din nou Romania in doliu si pe care nici macar psihiatrii nu-l pot intelege pe deplin.

Oliver va ramane internat la spitalul de psihiatrie Socola si va fi expertizat din nou saptamana viitoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Atentatorul de la Iasi voia sa demonstreze ca e mai destept decat Einstein!