Antena Meniu Search
x

Video Atmosferă de sărbătoare și prețuri pentru toate buzunarele, la târgul de la Muzeul Ţăranului Român

Bucureştenii care n-au plecat la munte în minivacanţă, au găsit atmosferă de sărbătoare şi în inima Capitalei. Muzeul Ţăranului Român găzduieşte un târg plin de culoare, gust şi tradiţii. Fasole cu ciolan, ţuică fiartă, dulciurile copilăriei, decoraţiuni şi haine cu motive tradiţionale - toate şi-au găsit loc pe tarabe. Preţurile sunt pentru toate buzunarele, aşa că vizitatorii n-au stat departe. 

de Redactia Observator

la 03.12.2022, 21:37

Vezi și

Pentru că se apropie sărbătorile, târgul a fost ocazia perfectă pentru idei de cadouri.  

Narcisa Ilie, comerciant: Vă pot recomanda un set cadou care include un săpun natural şi o lumânare din ceară naturală, fitil de bumbac... o cremă naturală pentru mâini, utilă pentru această perioadă mai ales, un balsam pentru buze. 

Radu Dincă, comerciant: Noi lucrăm cu sticlă şi pe sticlă. Sunt genul de decoraţiuni de care ne putem bucura tot anul, le punem în brad şi apoi la o sursă de lumină şi în fereastră şi ne vor face camera mai frumoasă. Unele dintre ele le-am gândit şi pe post de pandant.

Cei care îşi doresc un decor de poveste pentru Crăciun au zăbovit zeci de minute la tarabele cu ornamente. 

Andreea Păduraru, comerciant: Căsuţe din lemn, globuri personalizate, avem şi decoraţiuni cu licheni, coşuleţe, coroniţe.

Niciun vizitator nu a plecat acasă cu mâna goală. După atâta alergătură, clienţilor târgului li s-a făcut foame. Mirosul care se împrăştia din ceaune a adunat toţi pofticioşii laolaltă. Şi deserturile au fost la mare căutare. Târgul de la Muzeul Ţăranului ţine doar până duminică, dar se redeschide la mijlocul lunii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Atmosferă de sărbătoare și prețuri pentru toate buzunarele, la târgul de la Muzeul Ţăranului Român