Antena Meniu Search
x

Atunci când există talent, vârsta nu contează! Asta au demonstrat 300 de puşti din Târgu-Mureş

300 de puşti din Târgu-Mureş, la îndemnânul învăţătorilor s-au apucat de preparat mâncăruri delicioase, dar mai ales sănătoase.

Vezi și

Asta au demonstrat 300 de puşti din Târgu-Mureş, care la îndemnânul învăţătorilor s-au apucat de preparat mâncăruri delicioase, dar mai ales sănătoase. Şi, cel mai important, şi-au învăţat colegii că există şi dulciuri sănătoase: cele preparate în casă.

Ce-i drept, în preajmă le-au stat şi părinţii sau bunicii, dar intervenţiile adulţilor s-au rezumat mai mult la sfaturi. 

Marea degustare din produse specifice toamnei a fost organizată în curtea şcolii.

Lucreţia Moldovan, învăţătoare: <<Avem o activitate în cadrul comisiei metodice care se numeşte "Bunătăţi din cămara toamnei". Au adus fructe, au adus legume, au adus zarzavaturi, au adus zacuscă, dulceaţă. Tot ce au găsit prin cămară. Unul dintre obiectivele principale este dezvoltarea spiritului estetic, de prezentare a unui produs. A spiritului anteprenorial. Dezvoltarea unor abilităţi şi desigur, prietenia. Toţi copiii învaţă să-i invite pe alţii să deguste din produse şi se crează noi prietenii.>>

La acţiune au participat peste 300 de elevi, de la clasa 0 şi până la clasa a IV-a.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Atunci când există talent, vârsta nu contează! Asta au demonstrat 300 de puşti din Târgu-Mureş