Antena Meniu Search
x

Au căzut primii fulgi de zăpadă în Capitală. Cum se anunţă vremea în zilele următoare

Primii fulgi de zăpadă au căzut, marți dimineață, în Capitală, după ce ninsorile şi-au făcut deja apariţia în numeroase regiuni ale ţări.

Primii fulgi de zăpadă au căzut, marți dimineață, în Capitală, după ce ninsorile şi-au făcut deja apariţia în numeroase regiuni ale ţări.

Potrivit meteorologilor, vremea se anunță rece marți, iar normele climatologice vor scădea foarte mult şi va fi extrem de frig pe timpul nopţii în toată ţara, în depresiuni minimele ajungând chiar la -12 grade Celsius.

Cerul va fi variabil, dar norii se vor aduna în regiunile sudice, estice și la munte.

Miercuri, vremea se va menţine deosebit de rece pentru această perioadă din an, în cea mai mare parte a ţării, deşi valorile termice vor marca o uşoară creştere. Cerul va fi variabil în sud-est, iar în restul teritoriului, dar mai cu seamă în interiorul arcului carpatic şi la munte, se va înnora treptat.

Îndeosebi spre seară şi în cursul nopţii, vor fi precipitaţii slabe în Crişana, Maramureş, nord-vestul şi nordul Transilvaniei şi izolat în nordul Banatului şi nordul Moldovei, sub formă de ninsoare care se va transforma în lapoviţă şi ploaie, favorizând producerea de polei.

Dimineaţa, dar în special noaptea, pe arii restrânse, va fi ceaţă. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 şi 8 grade, iar cele minime vor avea valori de la -9 grade în depresiuni, până în jurul a 2 grade în sudul Banatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Au căzut primii fulgi de zăpadă în Capitală. Cum se anunţă vremea în zilele următoare