Antena Meniu Search
x

Sute de copii îşi demonstrează talentul! Peste 600 de tineri s-au înscris la cursurile Fundaţiei Dan Voiculescu

Au început testările pentru cursurile organizate în cadrul clubului de excelență al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Vezi și

Au început testările pentru cursurile organizate în cadrul clubului de excelență al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Şi anul acesta, peste 600 de tineri s-au înscris. Au venit să-şi demonstreze talentul, dar şi să-şi dezvolte aptitudinile.

În fiecare an, cursurile organizate de Fundația Dan Voiculescu atrag sute de copii inteligenţi. Sunt veniţi din toată ţara să înveţe lucruri noi printr-o abordare non-formală. Aşa că profesorii le-au pregătit teste speciale, care evaluează pregătirea fiecaruia.

Gabriela Ioniță, actrița:

Serbam al zecelea an de când am înfințat aceste cluburi și m-am gândit că, dacă este toamnă, să fac din aluat special niste frunze și mere, urmează o proba individuală în care fiecare copil va trebui sa prezinte un monolog, o poezie.

La cursul de fotografie, trebuia prezentat un potofoliu cu lucrări, dar copiii au susţinut şi un test cu întrebări de specialitate.

Iulian Ciobanu cursant, Fundația "Dan Voiculescu":

Este al patrulea an de când vin la aceste cursuri și am ales aceste cursuri pentru a mă dezvolta și a face cât mai multe stiluri fotografice.

Eva cursant, Fundația Dan Voiculescu:

Fotografia mă ajută să îmi exprim sentimentele mai bine și să arăt cine sunt prin fotografiile pe care le fac.

De-a lungul anilor, cursurile susținute în cadrul Clubului de excelență al Fundației Dan Voiculescu pentru dezvoltarea României au susţinut dezvoltarea creativităţii şi a talentului fiecărui copil care le-a urmat şi au modelat, în multe cazuri, drumul lor în viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri sociale » Sute de copii îşi demonstrează talentul! Peste 600 de tineri s-au înscris la cursurile Fundaţiei Dan Voiculescu