Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Zeci de mineri din Valea Jiului fac GREVA FOAMEI în faţa sediului Complexului Energetic Oltenia

Pentru cei 40 de mineri din Valea Jiului nu a mai contat că plouă cu găleata. S-au strâns în faţa sediului Complexului Energetic Oltenia si fac greva foamei.

de Redactia Observator

la 24.10.2017 , 14:24

Pentru cei 40 de mineri din Valea Jiului nu a mai contat că plouă cu găleata. S-au strâns în faţa sediului Complexului Energetic Oltenia şi au anunţat că nu se mai ating de mâncare până în clipa în care revendicările lor nu sunt rezolvate.

Sunt 40 de oameni. Sunt muncitori obişnuiţi cu greul. Spun însă că s-au săturat de vorbe, de discuţii şi de negocieri.

Lider SMEO, Gabriel Căldărule: "Am ajuns în situaţia aceasta datorită atitudinii şi comportamentul celor din conducerea Complexului Energetic Oltenia. Am încercat, de două luni de zile purtăm dialog."

Vezi și

Protestul a fost declanșat spontan. Şedinţa de ieri ar fi umplut paharul. Administrația nu ar fi fost de accord cu majorările salariale promise. Minerii se plâng, însă, și de condițiile de lucru din cariere, respective benzi de căuciuc rupte și materiale învechite care le pun viața în pericol. 

Minerii cer majorarea salariilor de la 1 decembrie și formarea unui fond de premiere, prin care să fie eliminate anumite discrepanțe între veniturile angajaților. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Vi se pare corect raportul calitate-preţ pe litoralul românesc?
Observator » Stiri sociale » Zeci de mineri din Valea Jiului fac GREVA FOAMEI în faţa sediului Complexului Energetic Oltenia