Antena Meniu Search
x

Au mers la colindat cu nașu'

Au vrut să străbată jumătate de ţară, cu naşu, ca să colinde în Ardeal şi Banat. Din păcate pentru ei oamenii legii nu s-au molipsit încă de spiritul sărbătorilor

Vezi și

Au vrut să străbată jumătate de ţară, cu naşu, ca să colinde în Ardeal şi Banat. Din păcate pentru ei oamenii legii nu s-au molipsit încă de spiritul sărbătorilor.

Jandarmii şi poliţiştii au înconjurat aseară un tren de pasageri şi au dat jos 50 de oameni. Bărbaţi, femei, copii, toţi fără bilet. Ce a urmat? Negocieri sortite eşcului, o întrecere până la casa de bilete şi înapoi la tren, iar pentru cei care au pierdut cursa, o lungă aşteptare. N-au renunţat la planul lor de a colinda prin alte părţi ale ţării. Tot vor pleca, în dimineaţa asta, cu alt tren. 

Nici costumele viu colorate, nici colindele, nici misiunea lor, aceea de a-i colinda pe oamenii din Ardeal şi Banat nu i-au înduplecat pe controlori. În gara colindătorii s-au trezit daţi jos din tren. De mascaţi!

După ce au negociat fără succes la uşile vagoanelor cu oamenii legii, colindătorii au alergat în gară. Să-şi ia bilet, ca să poată continua drumul.

Cu cinci minute înainte ca trenul să plece din gară, s-a închis casa şi cei care n-au apucat să-şi ia bilet au făcut o ultimă încercare să meargă cu naşul. Dar n-au avut noroc.

Vor pleca în dimineaţa asta spre ardeal sau banat, cu alt tren. Drumul n-ar trebui să dureze mai mult de şapte ore, aşa că vor putea merge la colindat diseară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Au mers la colindat cu nașu'