Antena Meniu Search
x

Câteva clipe fără mama au fost fatale! Doi copii au murit, intoxicaţi cu fum, după ce au fost lăsaţi singuri doar câteva minute

Doi copii de 1 şi 4 ani, din Argeş, au murit, aseară, intoxicaţi cu fum. Mama le făcuse focul în casă şi a plecat, în vecini, după lapte.

Vezi și

Doi copii de 1 şi 4 ani, din Argeş, au murit, aseară, intoxicaţi cu fum. Mama le făcuse focul în casă şi a plecat, în vecini, după lapte. Băieţeii s-ar fi jucat la sobă, iar o scânteie a făcut ca un morman de rufe să ia foc şi să degaje fumul înecăcios! După ce i-a găsit fără suflare, femeia a fost la un pas să-şi pună capăt vieţii!

Cei doi băieţei, cu vârste între unu şi 4 ani, au rămas singuri în casă, pentru câteva minute. Mama le-a făcut căldură în cameră şi le-a spus să o aştepte cuminţi cât ea merge după hrană. În urma femeii însă, micuţii s-ar fi jucat la sobă. O scânteie a aprins rufele aşezate lângă şi, imediat, camera s-a umplut de un nor gros de fum.

Femeia a avut un şoc când a ajuns acasă. Micuţii zăceau inconştienţi lângă sobă. Femeia a apucat să stingă rapid văpaia şi a sunat după ajutor, la 112. Însă până la sosirea echipajelor, disperarea, a împins-o la un gest extrem. Poliţiştii au salvat-o în ultima clipă. Au încercat să facă acelaşi lucru şi pentru micuţi. În zadar, însă.

Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al IPJ Argeş: "Primii sosiţi la faţa locului au fost poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Lacului, aceştia au început manevre de resuscitare până la venirea salvatorilor."

Vecinii sunt şi ei în stare de şoc în urma tragediei. Femeia îşi creştea singură cei 5 copii. Mezinul de un an, urma să fie botezat.

Autorităţile şi localnicii din Uda o vor ajuta pe femeie cu bani să-şi înmormânteze copii. Pe fir au intrat însă şi poliţiştii dar şi inspectorii de la protecţia copilului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Câteva clipe fără mama au fost fatale! Doi copii au murit, intoxicaţi cu fum, după ce au fost lăsaţi singuri doar câteva minute