Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Au trecut cu sania pe lângă MOARTE

Au vrut să se bucure de un petic de zăpadă şi au ajuns în stare gravă la spital. Doi tineri, un băiat şi o fată, au ignorat avertismentele şi s-au aventurat pe o pârtie interzisă, din Păltiniş.

de Redactia Observator

la 12.01.2014 , 19:43

Doi tineri din Aiud, o fată şi un băiat, au sfidat avertismentele şi s-au aventurat pe o pârtie interzisă din Păltiniş. S-au urcat pe sanie, s-au ţinut bine unul de celălalt şi au plecat împreună într-o coborâre care i-a dus la un pas de moarte. Tânărul a pierdut controlul saniei şi s-a izbit de un stâlp din metal.

Norocul lor a fost că nu erau singuri. Nişte prieteni care aşteptau coborârea au văzut ce s-a întâmplat şi au sunat la 112.

Primii care au ajuns au fost salvamontiştii. Tot ei i-au ajutat pe medicii de pe ambulanţă să coboare victimele de pe munte.

Vezi și

Deşi nu a nins în cantităţi mari, stratul de gheaţă format în ultimele zile a făcut misiunea şi mai dificilă.

O fata, cu un traumatism cranio facial. E inconstienta in acest moment. A fost sedata si intubata, urmeaza sa fie transportata la urgenta la sibiu si un barbat cu plagi la nivelul coapselor, au declarat medicii despre una dintre victime.

Pentru fata de 21 de ani, medicii din Sibiu au cerut deja transferul la Târgu Mureş.

Pârtia pe care s-au aventurat cei doi fusese pregătită special pentru un concurs de sănii care a avut loc astăzi. Însă nimeni în afara competiţiei nu avea voie să o folosească.

După mai multe încercări eşuate din cauza vântului puternic, elicopterul SMURD a reuşit să o transporte pe fată de la Sibiu la Târgu Mureş.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Au trecut cu sania pe lângă MOARTE