Antena Meniu Search
x

Autoritățile tratează cu nepăsare incidentul șoferului decedat și transportat la morgă cu o platformă de tractări auto

Tânărul mort într-un accident de maşină şi transportat, ca un obiect, pe o platformă de tractări auto a fost înmormântat. O mână de prieteni şi o familie revoltată l-au condus pe ultimul drum.

Vezi și

 Tânărul mort într-un accident de maşină şi transportat, ca un obiect, pe o platformă de tractări auto a fost înmormântat. O mână de prieteni şi o familie revoltată l-au condus pe ultimul drum.

Rudele cer explicaţii, dar nimeni nu-şi asumă vina pentru nepăsarea cu care a fost tratat, după moarte, Dorin. Poliţiştii şi reprezentanţii Serviciului de Medicină Legală din Ialomiţa se învinuiesc reciproc.

Atât a mai rămas din maşina în care s-a frânt viaţa lui Dorin. Un morman de fiare. Tot atât a valorat, în ochii celor responsabili, şi trupul fără viaţă al tânărului de 27 de ani. Autorităţile l-au lăsat pe marginea drumului. Au găsit o soluţie doar pentru ridicarea autoturismului distrus.

Pe platforma de tractări a fost urcat şi trupul lui Dorin şi transportat kilometri întregi. Un martor a filmat scena şocantă.

La trei zile de la acest incident, tot nu s-a găsit un vinovat. Poliţiştii susţin că au sunat ca să ceară o maşină specială, dar la telefon nu le-a răspuns nimeni.

Însă reprezentanţii Spitalului din Slobozia, care găzduieşte şi medicina legală, îi contrazic. Spun că n-au primit niciun apel.

Nu e prima oară când familii îndoliate se confruntă cu lispurile sau cu nepăsarea din sistem.

În timp ce autorităţile aruncă vina de la una la alta, Dorin a fost înmormântat astăzi, acasă, în Buzău. Într-o ceremonie discretă, la care au venit şi tinerii lui colegi din Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Autoritățile tratează cu nepăsare incidentul șoferului decedat și transportat la morgă cu o platformă de tractări auto