Antena Meniu Search
x

Autorităţile se scuză în cazul copilului din Brăila mort de foame

Cine-i de vină? Asta încearcă să afle poliţiştii din Brăila după ce un copilaş de doar un an s-a stins de foame.

Vezi și

 Părinţii, care nu i-au dat să mănânce sau. autorităţile, care n-au vrut să-l ia din familie. de milă? Asta în condiţiile în care băieţelul avea mai puţin de jumătate din greutatea pe care ar trebui să o aibă un copil de un an. Deocamdată, doar mama a fost acuzată şi ar putea ajunge după gratii.

Este scuza unei mame al cărei copil a murit. de foame. La un an şi o lună, bebeluşul era atât de mic încât puteai să-l ţii într-o mână. Cântărea doar patru kilograme. Şi nu doar ei nu au văzut nimic.

Din ziua în care s-au născut, bebeluşul şi fratele lui geamăn au fost monitorizaţi în permanenţă. Asistentul, medicul de familie, dar şi primarul au mers des să-i vadă. Cu toate astea, nici unuia nu i s-a părut nimic ciudat. Asta în condiţiile în care un copil de vârsta lui ar fi trebuit să aibă peste nouă kilograme.

Abia în decembrie, primarul a observat că unul dintre copii era mai slab decât fratele lui geamăn, dar nu l-a lăsat inima să-l ia de lângă părinţi.

Edilul spune că avea să anunţe protecţia copilului, dar între timp, bebeluşul s-a stins. Acum ceilalţi patru copii au ajuns într-un centru de plasament. Femeia, care mai aşteaptă un copil, este cercetată pentru rele tratamente aplicate minorului şi riscă între 3 şi 7 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Autorităţile se scuză în cazul copilului din Brăila mort de foame