Antena Meniu Search
x

Autorul accidentului mortal de la Clujana a fost reţinut. Şoferul, rupt de beat, a intrat cu BMW-ul într-un stâlp, cu peste 200 km/h (Video)

Autorul accidentului de lângă Clujana a fost reţinut pentru 24 de ore. Bărbatul va fi prezentat magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Autorul accidentului de lângă Clujana a fost reţinut pentru 24 de ore. Bărbatul va fi prezentat magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Cumplitul accident s-a produs noaptea trecută, în zona platformei industriale Clujana.

Poliţiştii au stabilit bărbatul de 34 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Câmpul Pâinii, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi a consumului de alcool, a pierdut controlul asupra autoturismului și a intrat în coliziune cu un stâlp.

Accidentul s-a soldat cu decesul unui bărbat de 37 de ani, din Cluj-Napoca, pasager în autoturism.

Şoferul a fost rănit grav, în urma testării cu aparatul etilotest rezultând o concentraţie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
bmw
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Autorul accidentului mortal de la Clujana a fost reţinut. Şoferul, rupt de beat, a intrat cu BMW-ul într-un stâlp, cu peste 200 km/h (Video)