Antena Meniu Search
x

Panică la bordul unei curse TAROM, după ce o mamă s-a urcat cu cei doi copii suspecți de varicelă. Reacția căpitanului aeronavei

Un incident mai puțin obișnuit a avut loc pe aeroportul din Timișoara, unde o mamă care s-a urcat intr-o cursă TAROM către București cu cei doi copiii ai ei, suspecți de varicelă, a provocat panică printre călători.

Un incident mai puțin obișnuit a avut loc pe aeroportul din Timișoara, unde o mamă care s-a urcat într-o cursă TAROM către București cu cei doi copiii ai ei, suspecți de varicelă, a provocat panică printre călători.

Potrivit TVR, la îmbarcare, călătorii au observat că cei doi copii aveau bubițe roșii pe piele și au alertat însoțitorii de bord.

Rugată să părăsească avionul, femeia a refuzat.

Ulterior, căpitanul cursei Timișoara - București i-a cerut femeii să prezinte documente care să ateste că cei doi copii pot călători, însă mama nu avea astfel de documente.

Apoi, căpitanul a solicitat prezența medicului aeroportului, care, potrivit TVR, ar fi confirmat suspiciunea de varicelă și i-a recomandat mamei să părăsească aeronava.

Aceasta a refuzat din nou și a cerut la rândul ei să poată lua legătura cu medicul de familie.

Potrivit martorilor, în tot acest timp, pasagerii cursei aeriene au încercat să se distanțeze de mamă și de cei doi copii, strângându-se în partea din față și din spate a avionului.

„La un moment dat temperatura in avion devenise insuportabilă. La Timișoara era foarte cald, era un avion cu elice și nu pornise aerul condiționat. Comandantul a zis la un moment dat ca sunt 60 de grade in avion” a declarat pentru TVR un pasager care s-a aflat în aeronavă.

După o oră de negocieri, personalul aeronavei a reușit să o convingă pe femeie să coboare din avion, cursa către București plecând cu o întârziere de o oră și 5 minute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Panică la bordul unei curse TAROM, după ce o mamă s-a urcat cu cei doi copii suspecți de varicelă. Reacția căpitanului aeronavei