BACALAUREAT 2016. Subiectele la matematică, “floare la ureche” pentru elevi

Publicat: 06.07.2016, 17:39.
Actualizat: 06.07.2016, 17:43

BACALAUREAT 2016. Majoritatea absolvenţilor de clasa a XII-a care au susţinut, miercuri, proba scrisă la matematică s-au declarat mulţumiţi de felul în care au fost concepute subiectele, ba pentru unii au fost chiar prea simple.

BACALAUREAT 2016. Majoritatea absolvenţilor de clasa a XII-a care au susţinut, miercuri, proba scrisă la matematică s-au declarat mulţumiţi de felul în care au fost concepute subiectele, ba pentru unii au fost chiar prea simple.

BACALAUREAT 2016. Faptul că au avut un rezultat dat, la care ei au trebuit să ajungă prin demonstraţie i-a ajutat foarte mult.

BACALAUREAT 2016. “A fost uşor. Nu mi s-a părut nimic greu, având în vedere faptul că am avut numai de demonstrat ceea ce ni s-a dat, adică, dacă greşeam, ne puteam da seama, pentru că nu dădea rezultatul pe care-l aveam deja”, a spus Melinda Pode, elevă din Baia Mare, care a dat proba de matematică la M II.

BACALAUREAT 2016. “A fost destul de uşor. Am avut câteva subpuncte mai grele, dar în general a fost uşor. A fost mai uşor decât am făcut noi în clasă. Integrale, polinoame, matrici, limite, am avut din toate. Pe o scară de la 1 la 10, ca şi grad de dificultate, aş zice un 6-7”, a declarat o elevă care a terminat cu media 9.

BACALAUREAT 2016. Un alt elev din Baia Mare, care a fost acceptat a o facultate în Anglia, Eduard Ruzsa, a fost de aceeaşi părere, că subiectele au fost foarte uşoare.

BACALAUREAT 2016. “A fost foarte uşor la M1. Subiectele au fost cam ca şi cele de anul trecut, dar mi s-au părut mai uşoare acum”, a mărturisit absolventul de Matematică-Informatică intensiv.

sursa: adevarul.ro

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

PARTENERI
Alexandru Arșinel își închiriază vila de la malul mării: „Doar pentru grupuri”. Câți bani cere actorul pe o noapte de cazare / FOTO
spynews.ro
La 50 de ani, Naomi Campbell a anunțat că a devenit mamă. Prima poză cu bebelușul
CaTine.ro
Șofer român de TIR, ucis cu sabia în Franța, sub ochii soției. Sfârșit teribil
gandul.ro
Cristi Borcea o tratează pe Valentina Pelinel ca pe o regină! Ce gest a făcut milionarul pentru soție | Imagini EXCLUSIVE
prosport.ro
Atentie, romani! Aveti prin sertare astfel de carnete vechi de CEC? Puteti primi 200 de milioane
redactia.ro
Eiza Gonzalez, acoperită de un material care îi vine ca o a doua piele. Nimeni nu a putut să-și dea seama ce poartă
tvhappy.ro
Întrebările adresate de avocat unei fetițe de doar 9 ani, victima unui abuz. Respinse de instanță, dar auzite de copilă
libertatea.ro
Ianis Hagi, întâmpinat cu un sicriu verde. Incredibil ce s-a întâmplat la sărbătoarea lui Rangers
GSP
Care au fost, de fapt, ultimele cuvinte ale lui Nicolae Ceaușescu
money.ro
Alexandru a murit la vârsta de 23 de ani, după ce a trecut prin 5 intervenţii chirurgicale. Tânărul era cunoscut de mii de români: "Rămas bun, prieten drag!"
as.ro
Lautaro Martinez și Antonio Conte s-au mutat în ring după scandalul uriaș de la Inter – AS Roma 3-1. Ionuț Radu a fost martor la „bătaie”
as.ro
Calvarul prin care a trecut vedeta care a ținut din 2015 secretă relația cu un bărbat celebru din România: "Am început să plâng!" A născut gemeni, iar după 2 ani s-a aflat cine e tatăl lor
as.ro