Antena Meniu Search
x

BACALAUREAT 2017: Evaluarea competenţelor lingvistice la română, prima probă din sesiunea de vară. Tipuri de subiecte şi bareme de corectare

Absolvenții claselor a XII-a care vor susține Bacalaureatul au la dispoziție modele de subiecte în vederea pregătirii pentru probe, elaborate de Centrul Național de Evaluare și Examinare.

REZULTATE BAC 2017 EDU.RO Rezultatele sesiunii de BACALAUREAT 2017 sunt afişate pe 5 iulie PE SITE-UL NOSTRU şi AICI.

Aproape 145.000 de absolvenţi de liceu susţin proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română. Testarea se desfăşoară în zilele de 6 şi 7 iunie, fiind urmată, după caz, de testarea competenţelor lingvistice în limba maternă, potrivit calendarului examenului de Bacalaureat 2017.

Absolvenții claselor a XII-a au la dispoziție modele de subiecte în vederea pregătirii pentru probe, elaborate de Centrul Național de Evaluare și Examinare.

Candidaţii care susţin probele orale de limba română au parte de texte literare şi nonliterare la prima vedere. Absolvenţii de liceu au la dispoziţie maximum 10-15 minute pentru rezolvarea cerinţelor.

VEZI SUBIECTE COMPETENŢE LINGVISTICE - LIMBA ROMÂNĂ

Rezultatele de la proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română, respectiv în limba maternă vor fi notate cu nivelul de competenţă al candidatului: experimentat, avansat şi mediu.

VEZI BAREME DE CORECTARE - LIMBA ROMÂNĂ

Dacă un candidat refuză să răspundă sau să rezolve subiectele de la probele de competenţe lingvistice şi digitale, se consideră că acesta nu a susţinut proba.

Sursa: EDU.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » BACALAUREAT 2017: Evaluarea competenţelor lingvistice la română, prima probă din sesiunea de vară. Tipuri de subiecte şi bareme de corectare