Antena Meniu Search
x

VEŞTI BUNE despre starea băieţelului de nici doi ani SCOS DIN FÂNTÂNA după aproape 11 ore: Dănuţ a fost detubat şi respiră singur

48 de ore de foc. Aşa descriu rudele lui Dănuţ, copilul salvat din fântână, timpul care s-a scurs până astăzi, când au aflat de la medicii din Bucureşti că băieţelul e în continuare în stare gravă şi riscă o infecţie pulmonară, care l-ar putea ucide.

Vezi și

Update ora 19:30 - Copilul internat la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti a fost detubat şi poate respira singur. Băieţelul este ţinut sub uşoara sedare.

Potrivit informaţiilor, copilul pare prezent şi urmărește cu privirea.

48 de ore de foc. Aşa descriu rudele lui Dănuţ, copilul salvat din fântână, timpul care s-a scurs până astăzi, când au aflat de la medicii din Bucureşti că băieţelul e în continuare în stare gravă şi riscă o infecţie pulmonară, care l-ar putea ucide.

Aşteptarea le arde sufletul rudelor lui Dănuţ, băieţelul salvat din fântână după 11 ore. Bunica se teme că viaţa nepotului ei e acum un fir de aţă, în mâinile medicilor care încearcă să-l salveze a doua oară. 

Pe acelaşi subiect

Anchetele care au urmat tragediei nu aşteaptă. Mama lui Dănuţ, însărcinată în opt luni, a fost audiată trei ore la poliţie. Astăzi, în casa lor au venit inspectorii de la protecţia copilului. Vor să vadă în ce condiţii sunt crescuţi cei mici. Familia mai are o fetiţă de 3 ani, care şi-a văzut fratele când a căzut în puţ. 

Familia se teme că ar putea rămâne fără copiii. 

Singura sursă de apă a familiei, fântâna în care a căzut Dănuţ, nu va mai fi folosită. 

Groapa a dispărut sub pământ, dar frica, emoţia şi chinul trăite atunci de părinţi nu vor fi uitate uşor.

N-a apucat să-i mulţumească eroului care după 11 ore de luptă l-a scos pe Dânuţ din fântână. Ostenit şi parcă puţin jenat că reporterii l-au surprins când încerca să mânânce prima bucată de pâine, din ziua aceea, salvatorul nu mai avea nevoie de nimic.

Mama nu a avut linişte până când nu şi-a văzut copilul. Împreună cu bunica şi unchiul lui Dănuţ au plecat azi la Bucureşti.

Sunt ore importante pentru băieţelul de nici 2 ani. A fost scos din şoc hipotermic cu o pătură specială, a fost resuscitat după un stop cardio-respirator, iar acum se încearcă oprirea prin tratament a infecţiei care riscă să-i cuprindă plămânii.  

Accidentul din Teleorman e dosar la poliţie. Cercetarea se face, deocamdată, in rem, pentru vătămare corporală din culpă.

Săptămâna viitoare va fi gata şi ancheta făcută de protecţia copilului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » VEŞTI BUNE despre starea băieţelului de nici doi ani SCOS DIN FÂNTÂNA după aproape 11 ore: Dănuţ a fost detubat şi respiră singur