Antena Meniu Search
x

Băile Felix își așteaptă turiștii

La Băile Felix, atmosfera de la începutul verii aminteşte cu greu de ce se întâmpla în urmă cu un an. Proprietarii complexurilor turistice sunt însă optimişti.

de Redactia Observator

la 01.06.2020, 17:31

Vezi și
  • Turiştii cazaţi au primit mâncarea direct la uşa camerei.
  • De astăzi s-au deschis şi terasele.

Spun că au profitat de lunile în care au avut porţile închise pentru a face îmbunătăţiri şi aşteaptă ca autorităţile să dea liber la distracţie.

Anii trecuţi, vara venea cu distracţie şi petreceri la piscină. Restricţiile impuse de starea de alertă face ca în Băile Felix să domnească acum liniştea.

Cu toate acestea, hotelierii sunt optimişti. Au câţiva turişti şi aşteaptă din ce în ce mai mulţi pe măsură ce restricţiile impuse de autorităţi vor fi ridicate.

Dumitru Fekete administartor complex: E un inceput, dar e un inceput timid, totusi e bine ca clientii au inceput sa vina. Ideal ar fi sa fie si piscinele deschise. Am deschis un singur corp de cladire si avem, in jur de 38 de clienti in acest weekend.

Cei care au ales să vină zilele acestea în staţiune profită de linişte.

Ionuţ But, sef de unitate: Servim in regim de room service in caserole de unica folosinta pentru siguranta noastra si a clientilor nostri.

Pentru ca toată lumea să fie în siguranţă, turiştii cazaţi aici au primit mâncarea direct la uşa camerei. De astăzi s-au deschis şi terasele aşa că turiştii pot lua masa în aer liber.

Ionuţ But, sef de unitate: Dupa cum ati observat in acest moment am facut o distantare mai mare decat ni s-a zis, de doi metri, deci de doi metri si jumatate, la jumatate fata de capacitatea terasei.

Acum, toată lumea, hotelieri dar şi turişti, aşteaptă următorul pas: relaxarea măsurilor referitoare la scăldat şi prima petrecere în piscină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Băile Felix își așteaptă turiștii