Antena Meniu Search
x

Familii din Bălteni, decablate de la curent: "Păi la Verelion unde ne mai uităm şi noi?" (Video)

O amplă operaţiune a mascaţilor a avut loc la Bălteni, în Dâmboviţa, unde mai multe familii se cablaseră ilegal la reţeaua de curent electric.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 07.12.2019, 10:49

Oamenii din Bălteni nu mai au curent electric
Localnicii din Bălteni, lăsaţi fără curent de sărbători - Captura Video / Youtube

O amplă operaţiune a mascaţilor a avut loc la Bălteni, în Dâmboviţa, unde mai multe familii se cablaseră ilegal la reţeaua de curent electric.

Autorităţile au intervenit pentru tăierea cablurilor şi sancţionarea persoanelor care se cablaseră ilegal, moment în care oamenii s-au plâns că Moş Nicolae a venit cu răutate la ei, în loc de cadouri.

Moş Nicolae a venit cu răutate la Bălteni

Mai multe familii din Bălteni au fost lăsate de autorităţi fără curent electric, după ce autorităţile au intervenit cu mascaţii pentru rezolvarea situaţiei. Toţi cei care se cablaseră ilegal au fost debranşaţi, moment în care oameni s-au plâns că Moş Nicolae a venit cu răutate la ei şi acum, în prag de sărbători i-a lăsat fără curent.

După ce vinovaţii au fost sancţionaţi, localnicii au spus că n-au ce sa facă, trebuie să se distreze de revelion, aşa că cel mai probabil se vor cabla din nou, ilegal, la reţeaua de curent electric.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Ne-a tăiat curenturile. E rău, a venit cu răutatea pă noi. A venit cu sărăcie. Ne-a lăsat acuma fără curent la sărbători. Păi la Verelion unde se mai uităm şi noi? E corect, da nu-i frumos", au declarat localnicii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Familii din Bălteni, decablate de la curent: "Păi la Verelion unde ne mai uităm şi noi?" (Video)