Antena Meniu Search
x

Încercând să-şi afle viitorul, banii unei tinere din Piteşti au fost transformaţi în ziare de două "vrăjitoare"

O tânără din Piteşti a sunat la Poliţie după întâlnirea cu două femei care pretindeau că pot vedea viitorul. În loc de bani, în buzunar tânăra a descoperit...bucăţi de ziare.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 21.03.2019, 22:57

Bani transformaţi în ziare de două ghicitoare, la Piteşti - Profi Media

O tânără din Piteşti a sunat la Poliţie după întâlnirea cu două femei care pretindeau că pot vedea viitorul. În loc de bani, în buzunar tânăra a descoperit...bucăţi de ziare.

Cele două femei ar fi descântat-o şi i-au cerut câteva sute de lei, ca să meargă vraja bine, bani pe care i-au returnat fetei sub forma unui pachet magic din ziare, legat cu sfoară, despre care i-au spus să-l deschidă mai târziu, astfel se rupe vraja.

Bani transformaţi în ziare de două ghicitoare, la Piteşti

Poliţiştii Secţiei 1 Piteşti au fost sesizaţi de către o tânără de 20 de ani, cu privire la comiterea unei infracţiuni de înşelăciune.

Din primele verificări a rezultat că o tânără în vârstă de 20 de ani care se afla în apropierea Autogării Sud din zona Târgu din Vale a fost acostată de două femei de etnie rromă, care i-au propus să-i ghicească ce o aşteaptă în viitor, spun poliţiştii, citaţi de ziarulargesul.ro

Cele două femei i-au cerut fetei 300 de lei, pe care i-au spus că îi dau înapoi, dar trebuie neapărat pentru descântec.

Fata le-a dat banii, iar înapoi a primit un ziar împăturit, în care s-ar fi aflat banii. Cele două femei i-au spus să nu cumva să deschidă pachetul pe loc, pentru că altfel se rupe vraja şi n-a făcut nimic.

După un timp, fetei i-a trecut prin minte că s-ar putea să fi fost păcălită, aşa că a deschis pachetul. În loc de bani, în pachet se aflau bucaţi de ziare.

Vrăjitoarele, prinse pe stradă

Poliţiştii au demarat imediat căutările pentru cele două femei, reuşind să le identifice în scurt timp, la intrat în Bascov. Asupra lor, oamenii legii au găsit suma de bani furată de la tânăra de 20 de ani, care a fost returnată proprietarei.

Cele două ghicitoare au fost reţinute pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Încercând să-şi afle viitorul, banii unei tinere din Piteşti au fost transformaţi în ziare de două "vrăjitoare"