Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Bărbat bătut cu ranga pentru că a reclamat o petrecere ilegală, în Alba, la scurt timp după plecarea poliției

Un bărbat din Alba a fost snopit în bătaie după ce a anunţat la 112 că un restaurant deţinut de soţia unui poliţist găzduieşte ilegal o petrecere. Revoltător este faptul că totul s-a întâmplat după doar 30 de secunde de la plecarea unui echipaj de poliţie. Vă avertizăm, urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

de Redactia Observator

la 31.01.2021 , 19:49

  • Bărbatul a anunţat la 112 că un restaurant deţinut de soţia unui poliţist găzduieşte ilegal o petrecere.

Ora 1 dimineaţa. Tânărul din imagini, martor la o ilegalitate, este snopit în bătaie de un bărbat înarmat cu o rangă. Maşina, în care mai era o tânără, este distrusă în doar câteva secunde.

Prietena victimei: ”Au venit doi şi amândoi aveau răngi. Răngi şi, efectiv, răngile ca noi să nu ne putem prinde de ele, să le tragem din mână de la ei, erau făcute cu ulei sau cu ceva vaselină”.

Scenele şocante se întâmplă la doar 30 de secunde după plecarea unui echipaj de poliţie.

Vezi și

Şirul evenimentelor cu final dramatic a început aproape de miezul nopţii cu un apel la 112. Bărbatul anunţa că la un restaurant din incinta unei pensiuni, administrate de soţia unui poliţist, sunt mai bine de 30 de oameni la o petrecere ilegală. 

Pentru că poliţiştii întârziau să apară, a mers personal la secţia din Câmpeni.

Momentul atacului, transmis pe Facebook

În filmarea transmisă live pe Facebook, bărbatul acuză faptul că poliţiştii au tras intenţionat de timp pentru ca administratorii să poată elibera localul.

Într-un final, bărbatul reuşeşte să-i convingă pe agenţi să-l însoţească la local. Doar că acolo, supriză. Totul părea închis.

Bărbatul le cere socoteală poliţiştilor: ”De ce a durat atât? De ce atâtea telefoane în biroul ăla de informaţii până am plecat, domnule, dacă aţi avut apel de pe 112?”

Poliţiştii au constatat şi au plecat. În mai puţin de un minut, martorul a fost atacat. 

Luminița Prodan, IPJ Alba: ”S-a ajuns destul de repede, dar nu pot să precizez, la acest moment, intervalul de timp pentru că în plan intern s-a deschis o anchetă”.

Tânărul a primit îngrijiri medicale la faţa locului. Atacatorii nu au fost încă identificaţi. Între timp, s-a deschis dosar penal in rem pentru loviri şi alte violenţe şi distrugere. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Bărbat bătut cu ranga pentru că a reclamat o petrecere ilegală, în Alba, la scurt timp după plecarea poliției