Antena Meniu Search
x

Bărbat din Botoșani, înjunghiat de propriul fiu, la beție. A ajuns la Urgențe plin de tăieturi

Un nou caz de violență domestică în județul Botoșani. Un bărbat din localitatea Sarata - Drăgușeni și-a înjunghiat tatăl, pe fondul consumului de băuturi alcoolice. 

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 14.11.2019, 17:22

Bărbat din Botoșani, înjunghiat de propriul fiu
Atacul vine la doar 10 zile după ce o mamă și-a ucis băiatul de 17 ani - Profimedia Images (stock)

Un nou caz de violență domestică în județul Botoșani. Un bărbat din localitatea Sarata - Drăgușeni și-a înjunghiat tatăl, pe fondul consumului de băuturi alcoolice. 

Apelul de urgență s-a dat astăzi, în jurul orei 14:00. Pe fondul neînțelegerilor s-a iscat un conflict spontan, iar un bărbat a pus mâna pe cuțit și și-a înjunghiat tatăl, în vârstă de 70 de ani.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță de la Substația Săveni, iar între timp a pornit și un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) care a preluat pacientul și l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Mavromati, informează botosaneanul.ro.

În urma atacului victima prezenta mai multe plăgi la nivelul gâtului, urechii și spatelui.

Din primele informații, atât tatăl cât și fiul se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Băiat de 17 ani, ucis de propria mamă

În urmă cu zece zile, un alt caz înfiorător a avut loc în orașul Săveni, din Botoșani. O mamă și-a înjunghiat fiul mortal, după care a încercat să-și ia viața.

Băiatul de 17 ani era fotbalist, legitimat la AS Unirea Săveni, echipă antrenată de Valentin Livadariu.

Mama lui Ionuţ a oferit o mărturie teribilă, de pe patul de spital unde a ajuns. "M-am certat cu soţul, cu toată lumea. Toată lumea a vrut să ne despartă şi să îmi ia copilul. Eu am vrut să iau copilul cu mine şi să murim amândoi. Eu am muncit pentru el şi eu l-am născut şi eu l-am făcut", a spus femeia în momentul în care a ajuns la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Mavromati.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Bărbat din Botoșani, înjunghiat de propriul fiu, la beție. A ajuns la Urgențe plin de tăieturi