Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Brăila îşi caută disperat soţia, dispărută în Germania: "Ajutaţi-mă, poliţia a epuizat resursele!"

Un bărbat din Brăila îşi caută disperat soţia, dispărută în Germania: "Ajutaţi-mă, poliţia a epuizat resursele!", a scris el pe Facebook.

de Redactia Observator

la 09.05.2019, 22:29

Româncă dispărută în Germania
Un bărbat din Brăila îşi caută disperat soţia, dispărută în Germania: "Ajutaţi-mă, poliţia a epuizat resursele!" - Facebook

Un bărbat din Brăila îşi caută disperat soţia, dispărută în Germania: "Ajutaţi-mă, poliţia a epuizat resursele!", a scris el pe Facebook.

Marian Tapu, orginiar din Brăila, a postat pe FB fotografia soției dispărute și următorul apel:

Sotia mea a disparut pe data de 9 aprilie de la adresa ,, In der Stockwiese 60, 85410 Haag an der Amper, lângă Munchen. Pe data de 11 aprilie a fost declarata disparuta in Romania.

La aceeasi data a fost cautata in zona respectiva din Germania de catre o echipa de politisti germani cu elicopter, caine, barci si scafandri deoarece in zona era un canal de apa.Tin legatura cu politia din Freising care se ocupa de ancheta, cu consulatul Romaniei din Munchen si cu politia romana.

Pe acelaşi subiect

Mentionez ca am vorbit cu sotia mea pe video de la ora 19.15 pana la 19.45. A iesit din camera afara la o tigara imbracata sumar si din acel moment nu a mai fost vazuta si nici nu a mai putut fi contactata pe telefon, acesta fiind inchis.

Nu avea nici un act asupra ei (buletinul si pasaportul i-au fost furate in Berlin la sfarsitul lunii ianuarie-avea copii după scestea si o dovadă de la politia din Berlin), portofelul in care tinea copiile, banii, bsgajele, absolut tot au ramas in camera.

Politia germana a epuizat toate resursele pentru varianta inecului, dar nu au nici un punct de plecare.Cainele nu a luat nici o urma…toti imi spun sa am incredere ca ancheta este pe maini bune, dar au trecut mai bine de trei saptamani…», a scris bărbatul.

Alături de el, acasă, la Brăila, femeie e aşteptată şi de fiul celor doi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat din Brăila îşi caută disperat soţia, dispărută în Germania: "Ajutaţi-mă, poliţia a epuizat resursele!"