Antena Meniu Search
x

Bărbat de 50 de ani, înecat în Marea Neagră

Ieri, apa mării a mai făcut o victimă, în Mamaia. Un bărbat de 50 de ani, venit în vacanţă din Oradea, împreună cu soţia, a sfârşit la doar câţiva metri de mal.

Vezi și

Ieri, apa mării a mai făcut o victimă, în Mamaia. Un bărbat de 50 de ani, venit în vacanţă din Oradea, împreună cu soţia, a sfârşit la doar câţiva metri de mal

 Sub privirile îngrozite ale soţiei. Salvamarii l-au scos din apă la scurt timp, medicii au intervenit şi ei imediat, l-au resuscitat zeci de minute. Din păcate, însă în zadar. Totul s-a întâmplat la nici două ore după ce un alt turist împreună cu fiica lui piereau în acelaşi mod, sub ochii mamei copilului

Aproape de mal. Şi totuşi, într-o fracţiune de secundă, nimeni nu l-a mai văzut. Bărbatul dispăruse în valuri.Cei doi erau de câteva zile, în vacanţă la mare. Iar ieri dimineaţă au mers pe plaja din Mamaia Nord.

Turişti şi salvamari laolaltă au început imediat manevrele de resuscitare. Le-au continuat apoi medicii de la ambulantă, ajunşi în câteva minute lângă trupul bărbatului. A fost însă în zadar.

La trei kilometri distanţă, cu doar câteva ore înainte, marea mai luase două vieţi. Un bărbat de 35 de ani şi fiica lui de 5 ani sfârşeau în acelaşi mod.

Deşi steagul roşu cu galben înseamnă că doar cei experimentaţi au voie să facă baie în mare, puţini sunt turiştii care ţin cont de aceste sfaturi şi cei mai mulţi se aventurează în larg fără să-şi dea seama că îşi pun viaţa în pericol.

Până acum, de la începutul sezonului estival marea învolburată a făcut deja 11 victime

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Bărbat de 50 de ani, înecat în Marea Neagră