Antena Meniu Search
x

Bărbat din Dolj, cercetat după ce a introdus ilegal în ţară un pistol şi 150 de cartuşe!

Un bărbat din judeţul Dolj este cercetat de poliţişti după ce a introdus ilegal în ţară un pistol şi 150 de cartuşe de acelaşi calibru.

Un bărbat din judeţul Dolj este cercetat de poliţişti după ce a introdus ilegal în ţară un pistol şi 150 de cartuşe de acelaşi calibru, el spunând că le-a cumpărat din Bulgaria, scrie News.ro 

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Dolj, joi, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au depistat un bărbat de 49 de ani, din comuna Teasc, judeţul Dolj, care deţinea un pistol calibru 9 milimetri, precum şi 150 de cartuşe neletale nepercutate, de acelaşi calibru. Poliţiştii au stabilit că arma şi muniţia fuseseră cumpărate de acesta cu trei zile înainte, din oraşul Vidin din Bulgaria.

Ulterior, în aceeaşi zi, el le-a introdus în România, fără a le declara autorităţilor vamale, depozitându-le într-un compartiment al unui tren care circula pe ruta Craiova-Vidin.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată, iar pistolul şi muniţia au fost ridicate.

Sursă: News.ro 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Bărbat din Dolj, cercetat după ce a introdus ilegal în ţară un pistol şi 150 de cartuşe!