Antena Meniu Search
x

Bărbat dus direct la Psihiatrie, după ce și-a înjunghiat soția la beție, în Sighetu Marmației

Un bărbat din Sighet Marmației și-a înjunghiat soția vineri seara, în urma unui conflict spontan. Individul băuse alcool atunci când a decis să pună mâna pe un cuțit de bucătărie. Polițiști l-au internat în spital și au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 02.01.2021, 16:10

poliția acces interzis
O sigheteancă a ajuns pe masa de operație după ce a fost agresată de soțul beat - Shutterstock (imagine ilustrativă)
  • Agresorul a ajuns la secția de Psihiatrie după episodul extrem de violent

"Polițiștii din Sighetu Marmației au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și lovire sau alte violențe, după ce au fost sesizați despre faptul că o femeie din municipiu a fost victima acestor infracțiuni", a transmis IPJ Maramureș

Apelul disperat a venit prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență (SNUAU) 112 aseară, la ora 20:42.

Citește și:

Din primele verificări efectuate, un bărbat de 39 de ani, beat criță, și-a înjunghiat soția pe fondul unui conflict sponan. Nu este clar de la ce a pornit scandalul.

Femeia, înjunghiată cu un cuțit de bucătărie

Victima, care a suferit leziuni corporale în urma agresiunii, a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar față de agresor a fost dispusă măsura internării la Spitalul din Sighetul Marmației, secția de Psihiatrie.

IPJ Maramureș: Referitor la incidentul de violență în familie produs aseară la Sighetul Marmației, facem precizarea că în urma examinării medico-legale a victimei s-a concluzionat că cea în cauză prezenta leziuni care s-au putut produce prin lovire cu un obiect ințepător, în cadrul unei heteroagresiuni, fiindu-i pusă în pericol viața și integritatea fizică și necesitând 25-30 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Individul este cercetat acum pentru tentativă de omor.

*articol realizat cu ajutorul informațiilor transmise de Simona Vasiac, corespondent Observator

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Bărbat dus direct la Psihiatrie, după ce și-a înjunghiat soția la beție, în Sighetu Marmației