Antena Meniu Search
x

Bărbat înjunghiat de soție în Botoșani, după ce i-a reproșat că nu știe să învelească sarmale

Un bărbat din Albești, județul Botoșani, a ajuns pe masa de operație după ce a avut ideea neinspirată de a-i reproșa soției că nu știe să învelească sarmale, tocmai în Sâmbăta Mare. Femeia, în vâsta de 55 de ani, a văzut negru în fața ochilor și, exasperată de agresiunile la care a fost supusă de-a lungul anilor, a pus mâna pe cuțit și și-a înjunghiat soțul în abdomen, scrie Monitorul de Botoșani. 

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 06.05.2021, 22:17

bărbat înjunghiat în Sâmbăta Mare, în Botoșani
Polițiștii au descoperit că nici bărbatul înjunghiat nu avea o fire tocmai calmă. Femeia ajunsese în trecut pe mâna medicilor cu fracturi costale, traumatisme craniene, fractură de antebraţ şi chiar o plagă înjunghiată abdominală - Shutterstock
  • Soțul înjunghiat a ajuns la Chirurgie, soția la Psihiatrie

Imediat după atacul femeii, între cei doi a izbucnit un scandal monstru, pe care fiul în vârstă de 33 de ani a încercat inițial să-l aplaneze. La un moment dat, vâzând că sângerează puternic, bărbatul rănit a sunat la numărul de urgență 112 și a cerut ajutor. Paramedicii sosiți la fața locului l-au transportat la spital, unde a intrat direct pe masa de operație.

Bărbatul înjunghiat i-a mințit pe medici, spunând că s-a tăiat într-o tablă

Potrivit publicației Monitorul de Botoșani, în primă fază bărbatul le-a spus cadrelor medicale că s-a tăiat într-o tablă. Medicul care l-a operat a suspectat, însă, că la mijloc ar fi vorba de o agresiune, după modul de producere al plăgii. 

"Pacientul a suferit o plagă profundă, nepenetrantă, adică nu au fost atinse organe vitale, la nivelul peretelui abdominal stâng. Declarativ într-o bucată de tablă, dar anii de experienţă indicau mai degrabă o plagă înjunghiată. Profunzimea şi mecanismul de producere indicau asta", a precizat medicul primar chirurg Iulian Preda, din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati" Botoşani, pentru sursa citată.

Polițiștii botoșăneni au confirmat bănuielile medicului chirurg, după ce au fost sesizați de un scandal la familia respectivă. Ulterior la Urgenţe au ajuns şi soţia şi fiul bărbatului, ambii cu agitaţie psihomotorie şi agresivi.

Femeia, clientă a spitalului, din cauza soțului agresiv

După primele cercetări s-a stabilit că femeia şi-a înjunghiat soţul cu un cuţit, aceasta recunoscându-şi fapta în cele din urmă. Trecutul celor doi soţi arată că femeia a ajuns de mai multe ori la spital în ultimii nouă ani, ca urmare a unor agresiuni fizice chiar din partea celui care acum s-a transformat în victimă. Aceasta a ajuns pe mâna medicilor cu fracturi costale, traumatisme craniene, fractură de antebraţ şi chiar plagă înjunghiată abdominală.

Pentru moment, anchetorii încă iau în calcul toate variantele şi urmează să-i audieze pe toţi cei implicaţi, aşteptând de asemenea şi concluziile medico-legale. Ulterior aceştia vor decide dacă femeia va fi acuzată sau nu de tentativă de omor.

"Deocamdată doamna este internată la Psihiatrie, el a fost supus unei intervenţii chirurgicale şi urmează să fie audiat. În urma analizei tuturor factorilor, expertizarea medicală a femeii, stabilirea discernământului acesteia, se va stabili modul de creare a leziunii şi intenţia autoarei. Sunt trei factori care vor fi luaţi în calcul pentru a ne putea pronunţa", a precizat Valeriu Chihaia, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Bărbat înjunghiat de soție în Botoșani, după ce i-a reproșat că nu știe să învelească sarmale