Antena Meniu Search
x

Bărbat înjunghiat în inimă, sub ochii fiului de nouă ani, de actualul iubit al mamei!

Un copil de nouă ani şi-a văzut tatăl înjunghiat de actualul iubit al mamei! Totul a pornit după ce băiatul i-ar fi mărturisit părintelui că tatăl său vitreg îl loveşte.

Vezi și

Un copil de nouă ani şi-a văzut tatăl înjunghiat de actualul iubit al mamei! Totul a pornit după ce băiatul i-ar fi mărturisit părintelui că tatăl său vitreg îl loveşte. Când a cerut explicaţii, bărbatul a fost atacat şi e acum în pericol de moarte. Băieţelul are nevoie de consiliere şi, cel mai probabil, de o familie în care să primească dragoste, în loc de bătăi.

Rugămintea unui copil de nouă ani, plimbat între două familii, după divorţul părinţilor, a declanşat un adevărat război între adulţi. Tatăl vitreg l-a înjunghiat pe cel biologic, furios că băiatul i s-a plâns că e lovit. De frica noului partener al mamei, copilul refuza să se întoarcă în casa femeii, spun apropiaţii. 

În faţa casei, băiatul şi-a văzut tatăl înjunghiat în inimă şi purtat pe braţe de echipajul ambulanţei. 

A fost transportat la Spitalul din Târgu Mureş. Iar atacatorul lui a fost dus la poliţie. Este un fost agent de pază care a rămas fără job după ce, în luna ianuarie, a chemat doi indivizi să-i lovească un coleg de muncă şi a împiedicat intervenţia poliţiei.

Este reţinut acum şi cercetat pentru tentativă de omor. Băieţelul de nouă ani, care şi-a văzut tatăl pus la pământ, are nevoie de psiholog. 

Teodor Sângeorzan, reprezentant DGASPC Bistriţa-Năsăud: "Este categoric nevoie de consiliere psihologică şi de cuprinderea copilului în acest program deoarece a asistat la o scenă, care pe un adult să fie străin de asemenea cauză îl marchează."

Protecţia Copilului urmează să stabilească în ce familie va creşte de acum băiatul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Bărbat înjunghiat în inimă, sub ochii fiului de nouă ani, de actualul iubit al mamei!