Antena Meniu Search
x

Descoperire șocantă într-un bloc din Piatra Neamț. Pompierii au găsit, într-o ghenă care a luat foc, un bărbat mort

Omul, care a locuit în imobil şi a rămas fără casă, se adăpostise la ghena de la etajul opt. Poliţiştii nu exclud ca acesta să fi fost ucis.

Vezi și

Omul, care a locuit în imobil şi a rămas fără casă, se adăpostise la ghena de la etajul opt. Poliţiştii nu exclud ca acesta să fi fost ucis. Şi salvatorii din Aiud au găsit, într-o casă care s-a aprins, o femeie de 93 de ani, fără suflare.

Alarma s-a dat în jurul orei 19.30 de câţiva locatari ai blocului din cartierul Dărmăneşti din Piatra Neamţ.

Un fum gros a cuprins holul blocului, la etajele superioare. După ce au stins focul izbucnit la ghena de gunoi, pompierii au făcut o descoperire şocantă. 

Daniel Ciubotaru, ISU Piatra Neamţ: "Undeva la etajul 8, într-o ghenă, 7.38 era o persoană decedată, decedată prin asfixiere, prin inhalare de monoxid de carbon în urma incendiului."

Vecinii spun că ar fi vorba despre un bărbat de 57 de ani care ar fi locuit la etajul 8 și care, în urma divorțului de soție, ar fi rămas pe drumuri. Femeia a vândut apartamentul și a plecat in străinătate, iar, de câţiva ani, omul îşi făcuse culcușul în ghena de gunoi aflată lângă fosta lui casă. 

Poliţiştii veniţi la faţa locului nu exclud nici varianta unei crime. Mai ales că bărbatul avea arsuri doar la unul dintre picioare. Criminaliştii, care au deschis o anchetă penală pentru moarte suspectă, așteaptă verdictul medicilor legiști care vor stabili cauza morţii.

Pompierii din Aiud, judeţul Alba, au făcut şi ei o descoperire şocantă într-o casă din localitatea Magina, care a luat foc: o femeie carbonizată. 

Daniel Butea, ISU Aiud: "Am vorbit cu soţul doamnei şi ne-a spus că a căzut jar din sobă şi el a încercat să stingă şi s-a aprins dulapul."

Bătrânul a fost transportat la spital cu răni uşoare. Cei doi au fost căsătoriţi 58 de ani şi au avut împreună 3 copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Descoperire șocantă într-un bloc din Piatra Neamț. Pompierii au găsit, într-o ghenă care a luat foc, un bărbat mort