Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbat sfâșiat de 3 câini la Turda, în curtea unei vecine, după ce femeia l-a invitat să intre, că dulăii nu mușcă

Un bărbat din Turda a trăit spaima vieții lui, după ce a fost sfâșiat de câinii unei vecine. El a fost poftit în curte, fiind asigurat că dulăii gospodăriei, 3 la număr, nu sunt agresivi.

de Cristian Ionescu

la 24.01.2019 , 12:32

Barbat sfasiat de caini la Turda, dupa ce o vecina l-a invitat sa intre in curte

Un bărbat din Turda a trăit spaima vieții lui, după ce a fost sfâșiat de câinii unei vecine. El a fost poftit în curte, fiind asigurat că dulăii gospodăriei, 3 la număr, nu sunt agresivi.

Imediat cum a intrat în gospodăria femeii, câinii au sărit pe el, provocându-i răni grave, care au necesitat, potrivit certificatului medical, între 28 şi 30 de zile de îngrijiri medicale.

Câinii nu mușcă, l-a asigurat femeia

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, a mers într-o vizită la o vecină. La poartă, s-a oprit, văzând cei 3 câini ai gospodăriei. Dar, pentru că gazda l-a asigurat că toți câinii sunt blânzi și nu mușcă, omul a intrat în curte.

Omul a apucat să facă doar câțiva pași în curtea femeii, pentru că, la un moment dat, câinii au sărit pe el și l-au pus la pâmânt. Protejându-și fața și gâtul, bărbatul a fost mușcat pe tot corpul, cei 3 câini dezlănțuindu-se furioși asupra sa.

Stăpâna câinilor n-a putut să-l salveze pe bărbat și nici să oprească atacul câinilor, așa că a strigat după ajutor.

Un vecin a sărit gardul și s-a luptat și el cu câinii

Imediat, un alt vecin al femeii a sărit să ajute, intervenind curajos între cei trei câini furioși. Într-un final, acesta a reușit să îndepărteze câinii.

"Doamna m-a invitat în curte când a văzut ezitarea mea, liniştindu-mă că dulăii ei nu muşcă… Aşa că am intrat, cu încredere. Brusc, unul din cei trei, legat până atunci a reuşit să se dezlege şi a sărit pe mine! Iar ceilalţi, deşi păreau paşnici, i-au urmat imediat exemplul! Atunci, mi-am văzut moartea cu ochii deoarece toţi trei au început să mă muşte, aprig, de toate părţile corpului. Am reuşit să-mi feresc bergata de muşcătura celui mai rău dintre câini, sacrificându-mi în schimb mâna şi pieptul, dar am scăpat, cu bine, într-o primă instanţă. Dar, când să-mi dea câinii lovitura de graţie, îngerul meu păzitor – pot să zic asta fără ezitare! – a fost un vecin care a văzut scena şi, sacrificându-se, a sărit pe cel rău şi s-a luptat cu mâinile goale cu animalul, îndepărtându-l. Dar, totul, după ce eu mă luptasem singur cu ei, timp de vreo patru minute!”, a declarat victima pentru gazetadecluj.ro

Răni serioase, aproape o lună de îngrijiri medicale

Bărbatul s-a dus imediat la Spitalul Municipal Turda, unde i-a fost acordat primul ajutor, iar medicii i-au recomandat între 28 şi 30 de zile de îngrijiri medicale.

Proprietarul câinilor și-a cerut scuze pentru incident, asumându-și toate cheltuielile omului cu spitalul, tratamentul și tot ce mai este necesar.

Victima nu a dorit să depună plângere, în aceste condiții.

"Am vorbit cu proprietarii câinelui şi aceştia s-au dovedit foarte cooperanţi şi dornici să mă despăgubească pentru cheltuielile făcute zilele astea, cu medicamentele şi trambalările! Cât despre suferinţa îndurată prefer să o trec în contul meu. Eu îi cred pe cuvânt, deocamdată", a precizat victima.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Bărbat sfâșiat de 3 câini la Turda, în curtea unei vecine, după ce femeia l-a invitat să intre, că dulăii nu mușcă