Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Târgoviște şi-a găsit maşina învelită în hârtie igienică şi scotch

Incident neplăcut la Târgovişte, unde un bărbat şi-a găsit maşina învelită în hârtie igienică şi scotch! Proprietarul autoturismului bănuieşte că a fost victima unei glume pusă la cale de câţiva apropiaţi.

de Redactia Observator

la 29.05.2019, 16:23

Vezi și

Incident neplăcut la Târgovişte, unde un bărbat şi-a găsit maşina învelită în hârtie igienică şi scotch! Proprietarul autoturismului bănuieşte că a fost victima unei glume pusă la cale de câţiva apropiaţi. Şi, pentru că maşina nu a fost lovită sau zgâriată, a decis să nu depună plângere la poliţie. 

Dimineaţa i-a adus o surpirză nu chiar plăcută unui tânăr din Târgovişte. Când a vrut să plece cu maşina a descoperit că aceasta fusese îmbrăcată în hârtie igienică, lipită cu scotch.

Timp de câteva minute tânărul s-a chinuit să dea jos urmele glumei. Din fericire pentru cei care au pus la care şotia, tânărul are simţul umorului şi nu îi va reclama.

Vecinii bărbatului au fost mai puţin amuzaţi de întâmplarea neobişnuită.

Locuitorii din zonă spun că nu este prima dată când maşinile sunt învelite în hârtie igienică. Dar, cum nimeni nu a depus plângere la poliţie, acţiunile rămân doar la nivel de glume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat din Târgoviște şi-a găsit maşina învelită în hârtie igienică şi scotch