Antena Meniu Search
x

Bărbatul care şi-a ucis prietenul de pahar cu 100 de lovituri de cuţit a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Crimă oribilă în comuna Ulmu, judeţul Brăila, unde un bărbat de 51 de ani a avut parte de un sfârşit cumplit, fiind înjunghiat de prietenul de pahar cu 100 de lovituri de cuţit.

de Monica Palade

la 19.02.2021, 18:39

Vezi și
  • Şi-a ucis prietenul de pahar cu 100 de lovituri de cuţit

Agresorul, un bărbat de 48 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Victima găsită într-o baltă de sânge

Victima a fost găsită în propria locuinţă, luni dimineață, cu multiple răni pe corp. A fost o chestiune de puţin timp până când anchetatorii au dat de urma agresorului, cu ajutorul câinelui de urmă. În plus, martorii au susţinut că bărbaţii obişnuiau să bea des împreună. Potrivit anchetatorilor, cei doi s-au luat la bătaie, iar principalul suspect s-ar fi folosit de două cuţite din casa victimei pentru a-l ucide.

Polițiștii au fost sesizați de către un bărbat din satul Mohreanu, cu privire la faptul că l-a găsit decedat, în locuință, pe un consătean, în vărstă de 51 de ani, care prezenta urme de violență pe zona corpului. În acest moment, se efectuează cercetări sub coordonarea exclusivă a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt", informau autorităţile imediat după descoperirea cadavrului.

Ce spun anchetatorii

La data de 16.02.2021, procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila a solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalul Brăila, arestarea preventivă a unei persoane, cercetată în calitate de inculpat, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat prin cruzimi.

Cererea a fost admisă de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalul Brăila, dispunându-se arestarea preventivă a inculpatului, pe o perioadă de 30 zile.

Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, în noaptea de 14/15.02.2021, pe raza localităţii Ulmu, judeţul Brăila, inculpatul a agresat fizic victima din aceeaşi localitate, aplicându-i lovituri active, repetate (peste100 de lovituri) cu un corp tăietor înţepător în zona corpului, rezultând decesul acestuia din urmă.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale.

Facem precizarea că începerea urmăririi penale, punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă sunt etape ale procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor obţinute de reporterul Observator Galaţi Adrian Obreja.

Citeşte şi: Sătulă de bătăi, o femeie şi-a ucis iubitul cu toporul. A încercat să scape de cadavru cu ajutorul mamei sale

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Bărbatul care şi-a ucis prietenul de pahar cu 100 de lovituri de cuţit a fost arestat preventiv pentru 30 de zile