Antena Meniu Search
x

Inspectoratul şcolar a aflat din presă de bătaia elevelor de la "Dimitrie Ghika", la fel şi directorul şcolii (Video)

Păruiala cu pumni şi picioare de la Colegiul Tehnic "Dimitrie Ghika" din Comăneşti a ajuns în atenţia autorităţilor după ce imaginile au fost publicate pe internet.

Bataie eleve Dimitrie Ghika

Păruiala cu pumni şi picioare de la Colegiul Tehnic "Dimitrie Ghika" din Comăneşti a ajuns în atenţia autorităţilor după ce imaginile au fost publicate pe internet.

Atât Inspectoratul Şcolar cât şi directorul şcolii nu ştiau de incident, însă au precizat că după ce se va studia cazul se vor lua măsurile necesare. ISJ a deschis o anchetă.

Un eveniment deosebit de violent a avut loc la Colegiul Tehnic Dimitrie Ghika din Comăneşti, după ce două fete de clasa 11-a au bătut o altă fată de clasa 9-a.

Pe acelaşi subiect

Eleva de clasa 9-a a primit mai mulţi pumni şi picioare de la cele două eleve mai mari, dintr-un motiv încă necunoscut, la început de an şcolar.

O serie de violenţe, care au avut loc în şcolile româneşti, au apărut în mediul online în ultima săptămână.

Astfel, un elev din Craiova a fost operat de urgență după ce a fost desfigurat de un coleg care practică boxul, maxilarul fiindu-i fracturat în 3 locuri. În Ilfov, un copil a fost călcat pe cap de un coleg, chiar în curtea şcolii, iar la Râmnicu Vâlcea, un elev şi-a ameninţat profesoara cu bătaia din cauza unei note mici, fiind exmatriculat pentru acest gest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Inspectoratul şcolar a aflat din presă de bătaia elevelor de la "Dimitrie Ghika", la fel şi directorul şcolii (Video)