Antena Meniu Search
x

Angajații unei benzinării din Vama Petea, luați la bătaie de tineri veniți la furat. Hoții au fugit apoi cu marfa (Video)

Bătaie în Vama Petea între angajații unei benzinării și mai mulți tineri din Sălaj, care au furat bunuri din stația de carburanți.

Angajati ai unei benzinarii din Vama Petea, batuti de hoti

Bătaie în Vama Petea între angajații unei benzinării și mai mulți tineri din Sălaj, care au furat bunuri din stația de carburanți.

Potrivit presasm.ro, incidentul s-a petrecut, duminică, imagini fiind postate și pe un cont de Youtube.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Angajații unei benzinării au încercat să-i oprească pe hoți, însă aceștia au devenit violenți. Ulterior, ei s-au urcat în mașini și au fugit.

După ce au fost vizionate imaginile surprinse de martori și au fost identificați autorii, oamenii legii au pornit în urmărirea acestora. Hoții au fost prinși pe Drumul Național 19, între municipiile Satu Mare și Carei.

Polițiștii au găsit asupra lor bunuri furate, pe care le-au confiscat și predat părții vătămate. Pe numele celor doi au fost întocmite dosare penale pentru furt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Angajații unei benzinării din Vama Petea, luați la bătaie de tineri veniți la furat. Hoții au fugit apoi cu marfa (Video)